Verstappen si od motoršportu nedá pokoj: Čo ho čaká tento víkend na Nordschleife? | Magazín F1 - F1online.sk

Tak mňa ten multiclass racing baví viac ako F1, lebo stále sa tam niečo deje. A vieš využiť pomalšie auto z inej kategórie na svoju obranu alebo útok. Nejazdia iba nudne za sebou ako F1. Proste viac musia rozmýšľať.

2 Likes

Je to tuším 130 alebo 150 a zaostal o 10 sec za najlepším v GT4 kategórii. Podotýkam ten mal plný výkon, Max nie.

3 Likes

Tu máš výsledok Q. Filtrované iba GT4 CUP3 kategórie a ten GAP je na najrýchlejšieho celkovo.

Som zvedavý keď nabudúce už sadne dúfajme do GT3 toho Ferrari, čo tam bude jazdiť. Ja si myslím, že aj o pódium

1 Like

Dík. Otevřela jsem si nějaký live na YouTube a i s mojí chatrnou angličtinou jsem podle příspěvků napravo pochopila, že nejsem jediný zmatený divák, který se přišel jenom kouknout na Maxe :smile: . Zkusím se ještě na chvíli podívat mezi vařením :smile: . Je to frajer, ostudu určitě nedělá.

Bude to tu https://www.youtube.com/live/jLuNTiYdQVQ?si=_DJzhMBol6ZZgVvQ

1 Like

Slušnej člověk, kterej se chce jenom podívat, tak nemá šanci se do toho nějak víc vtáhnout.
Prase, aby se v tom vyznalo…

Možná jsme my formulisti měli taky nejdřív absolvovat nějaký kurz, nejen Max :smile: .

Extrém takýto výsledok, ale určite tomu pomohol aj dážď, v ktorom je excelentný. Na suchu by ten rozdiel bol asi väčší, tých 100+ koní spraví rozdiel na rovinkách.

Pódium je veľmi ambiciózne. GT3 už sú trochu iní jazdci ako GT4. Dôležité bude si to oťukať a zajazdiť hocijaký priemer.

Inak GT3 by teoreticky mohol aj zajtra, ak dnes spraví stinty v oboch GT4, nie?

Prostě je dvacátý sedmý, není to složitý.

Maxo nema sancu vyhrat.
Je to dobre vysvetlene na f1sport_auto_cz

Tuším taký je plán. Pokiaľ dnes dá 14 kôl a aj Q sa tam rátali myslím, tak zajtra pôjde v GT3 Ferrari

Edit: Max tento víkend nebude určite GT3. Debut má v pláne 27.9. Teraz ide iba o zisk licencie.

2 Likes

V akom aute ide a ake ma cislo ?

Ked chce Liberty viac zabavy, preco nedaju na sobotu po kvalifikacii totoznych 20 neutralnych aut (porsche, lambo) na 20 kôl, nech si chlapci zajazdia ? A obrateny rost z tej kvaldy. Kvalda by mala potom plne tribuny, som o tom presvedceny. Ja by som to chcel vidiet.

On je P27? To nic moc. To jsem od něho čekal více teda…

1 Like

Proč jede Max 5.ligu motorsportu? Ptám se pro kamaráda.

2 Likes

Nevím, jezděj jak já do Tesca :man_shrugging:

2 Likes

Toto je úprimne nádhera. A presne pre toto je Nordschliefe úplne niečo iné

3 Likes

Porsche 718 Cayman GT4 CS znížené na 300hp a číslo #980

Chudák Max sa prepadá, všetci v GT4 CUP3 idú okolo 220 maximálku na rovinkách v S1. Max a zbytok nováčikov tam vytiahnu iba 200

To je 20 km/h rozdiel

Musí to dohnat v zatáčkách.