Tak mňa ten multiclass racing baví viac ako F1, lebo stále sa tam niečo deje. A vieš využiť pomalšie auto z inej kategórie na svoju obranu alebo útok. Nejazdia iba nudne za sebou ako F1. Proste viac musia rozmýšľať.
Je to tuším 130 alebo 150 a zaostal o 10 sec za najlepším v GT4 kategórii. Podotýkam ten mal plný výkon, Max nie.
Tu máš výsledok Q. Filtrované iba GT4 CUP3 kategórie a ten GAP je na najrýchlejšieho celkovo.
Som zvedavý keď nabudúce už sadne dúfajme do GT3 toho Ferrari, čo tam bude jazdiť. Ja si myslím, že aj o pódium
Dík. Otevřela jsem si nějaký live na YouTube a i s mojí chatrnou angličtinou jsem podle příspěvků napravo pochopila, že nejsem jediný zmatený divák, který se přišel jenom kouknout na Maxe . Zkusím se ještě na chvíli podívat mezi vařením
. Je to frajer, ostudu určitě nedělá.
Slušnej člověk, kterej se chce jenom podívat, tak nemá šanci se do toho nějak víc vtáhnout.
Prase, aby se v tom vyznalo…
Možná jsme my formulisti měli taky nejdřív absolvovat nějaký kurz, nejen Max .
Extrém takýto výsledok, ale určite tomu pomohol aj dážď, v ktorom je excelentný. Na suchu by ten rozdiel bol asi väčší, tých 100+ koní spraví rozdiel na rovinkách.
Pódium je veľmi ambiciózne. GT3 už sú trochu iní jazdci ako GT4. Dôležité bude si to oťukať a zajazdiť hocijaký priemer.
Inak GT3 by teoreticky mohol aj zajtra, ak dnes spraví stinty v oboch GT4, nie?
Prostě je dvacátý sedmý, není to složitý.
Maxo nema sancu vyhrat.
Je to dobre vysvetlene na f1sport_auto_cz
Tuším taký je plán. Pokiaľ dnes dá 14 kôl a aj Q sa tam rátali myslím, tak zajtra pôjde v GT3 Ferrari
Edit: Max tento víkend nebude určite GT3. Debut má v pláne 27.9. Teraz ide iba o zisk licencie.
V akom aute ide a ake ma cislo ?
Ked chce Liberty viac zabavy, preco nedaju na sobotu po kvalifikacii totoznych 20 neutralnych aut (porsche, lambo) na 20 kôl, nech si chlapci zajazdia ? A obrateny rost z tej kvaldy. Kvalda by mala potom plne tribuny, som o tom presvedceny. Ja by som to chcel vidiet.
On je P27? To nic moc. To jsem od něho čekal více teda…
Proč jede Max 5.ligu motorsportu? Ptám se pro kamaráda.
Nevím, jezděj jak já do Tesca
Porsche 718 Cayman GT4 CS znížené na 300hp a číslo #980
Chudák Max sa prepadá, všetci v GT4 CUP3 idú okolo 220 maximálku na rovinkách v S1. Max a zbytok nováčikov tam vytiahnu iba 200
To je 20 km/h rozdiel
Musí to dohnat v zatáčkách.