Verstappen sa súperom dostal do hláv, hovorí Brundle | Magazín F1 - F1online.sk

V čem? Nic tu od něj není

1 Like

Jj měl pravdu, a proto x urážek od Jose lajkuje a pak se diví, že je zas-raný forum. Davide ty taky nebudeš nejostřejší převlékač kabátů co?

1 Like

Kdybych odpovídal ve vašem stylu, tak napíšu, že očividně nejsi nejostřejší tužka v penále, protože je očividně myšleno něco z minulosti. Ale tehle styl diskutování je solidní rakovina :smiley:

Takže ti to řeknu normálně, je myšleno něco z minula, chlapče :slightly_smiling_face:

3 Likes

Děvečko, alespoň reaguj přímo, když potom máš potřebu odpovídat na část mých příspěvků.

No právě proto sem se ptal, co myslíš, když tady nic neni, ale je vidět, že nejsi schopný normální odpovědi.

1 Like

Se mi líbí, jak David zas nenapíše nic k F1, jen příjde kopat a u toho si stěžuje, jak vypadá forum :smiley:

1 Like

Jo David sem přišel s hrozně dulěžitou informací z minulosti. Akorát sme se nedozvěděli jakou. Wau.
Asi nemá co dělat, tak potřeboval označit svýho nejlepšího kámoše. Tomu říkám styl komunikace. :smiley:

1 Like

A nenapadlo vás, že jsem to nechtěl řešit s vámi? Jakoby adresoval jsem tam toho ježka :slightly_smiling_face:

2 Likes

A nenapadlo tě použít dm, když to nechceš řešit s nikým jiným, než s ježkem?

1 Like

Davidova hlava právě teď

1 Like

Samozrejme Honzi, všetci pred tebou utekajú, všetkých si zas rozbil, si internetový hrdina. :muscle:

PS: Keďže si dosť blbý na to, aby si dokázal rozlíšiť, že ide opäť o iróniu, tak ti to upresním - nikto pred tebou neuteká, len väčšina ľudí (okrem zelených lúzrov) má rodinu, kamarátov a lepší program v nedeľu večer ako sa tu hádať s úplným zúfalcom a ľudskou nulou ako ty alebo brainlesssheep.

1 Like

Vidíš to, já se s tebe (tou nulou nehádám), ale ty furt dolejzáš, protože to mentálně nezvládáš. Dej se do odvykačky a potom na psychinu, třeba ti pomůžou

Proc na me nereagujes :thinking: jak to ze nejsem v top 5.

1 Like

Tohle forum musi proste clovek milovat. :smiley:

4 Likes