Verstappen sa rozhodol prestavať súkromný tryskáč, bude v ňom mať simulátor | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen je pretekárom srdcom i dušou. Za volantom nesedí len počas súťažného víkendu, ale trávi za ním aj väčšinu voľného času. Simulátor má aj doma a najnovšie mu jeden pribudne tiež v súkromnom lietadle, ktoré sa pre účely zariadenia dokonca rozhodol prestavať.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/86711/verstappen-sa-rozhodol-prestavat-sukromny-tryskac-bude-v-nom-mat-simulator

Neviem ale toto vyzerá tak, že Verstappen bude súčasťou kolotoča f1 bude tak dlho ako sa bude dať a nie ako trdi nateraz :slightly_smiling_face: no a aspoň pre hejterov Hamiltona vidíte, že to čo Lewis hlásia a verí, sa snaží aj praktizovať :slightly_smiling_face:

Tak urcite. :smile: Hamilton to je uplne prirodni clovek. Vydelava na nejekologictejsim, nejsmysluplnejsim a pro lidstvo nejprimosnejsim zamestnani na svete. Takova formule ta tu planetu primo cisti.

Dale je proti miliardarum, takze ted se s mercedesem hádá o to, ze nebude platit mercedes jemu ale on mercedesu, protoze mit moc penez kdyz ostatni hladovi je spatne. Áno.

Jo a chodi v konfekci, protoze vyrobit hadry na zakazku je ekologicky narocnejsi, nez konfekci.

A protoze prodal tryskac tak na zavody ted jezdi na kole, nebo, kdyz musi pres more, tak v kanoi.

Kdepak sir Lewis Carl Davidson Hamilton Larbalestier ten nam ukazuje cestu. Takovej asketismus to se hned tak nevidi. Takovy slunicko to je.

VER vi, kdyz ma HAM win car tak na nej nema, aby na to furt nemyslel musi si nejak odvezt myslenky…

nepúšťaj zase zvratky. Vraj priemerné auto. Stačí blbosť a narieka ako malé decko.

Je to tak, ze kdyz VER nema auto, tak narazi do soupere, ale je pravda ze to je vice tim, ze je z HAM zesranej a vypadava mu volant z ruky… :wink:

Piquetova ho podvadi s Perezem, proto mu VER na konci nepomohl…psala jeho mamka na twitteru…