Verstappen sa ku kompresnému pomeru odmieta vyjadrovať. Verí inžinierom | Magazín F1 - F1online.sk

Co? Že i kluk který nemá dokončenou základku má víc rozumu, než velká skupina zdejších?

Asi mluvíš o Sulajemovi, ten tomu rozumí :crazy_face:

1 Like

Sulayem závodil, takže má k motorům blízko.

No hezky tu otáčíš, v prosinci do něj kopeš a teď ho velebíš, jen tak dál Ferdo.

1 Like

Přece Emila nebudu pomlouvat, když něco udělá dobře.

Ty do nich kopeš běžně, jen se jich zastaneš ve chvíli, kdy se ti to argumentačně hodí

Ale vždy pravdivě. Nebo trochu ze srandy, ale tohle myslím vážně.

Jako obvykle Max si hledí svého. Pěkně řečeno. Ale ono vůbec poslední dobou se mi zdá, že piloti dávají ty nejsmysluplnější odpovědi. Jako teď nedávno třeba George a Sebastian.

Pravda Lewis mluvil o kartičkách. Ale když se podívám na to, že někteří se stále nedokáží smířit s tím že když FIA řekne, že to je v pořádku, tak je to prostě v pořádku, tak i ty kartičky Lewise jsou relevantnější k současné kauze motoru, než mnohé příspěvky fanoušků tady.

Já jsem si od začátku myslel, že motor Mercedesu není legit. No myslet si můžu co chci, ale pravda je, že tak jak jsou napsaná pravidla a jak je nastavená metrika a s ohledem na argumenty ohledně přetvárnosti materiálů a pracovního procesu pístu a válce, je nutné uznat, že jsem se s pravděpodobností blížící se jistotě, mýlil.

Budiž mi ke cti, že jsem se s nikým do krve nehádal. Hoši smiřte se s tím, že Mercedes v motoru našel skulinu a tu využil. To že se na tom veze i RBR mě samozřejmě těší, ale zase nějaké přehnané ambice ohledně motoru RBR nemám.

Verstappen nemusi ani nic zaspievat a Honzikov roztancuje…

2 Likes

Asi myšleno, že je zpomalený na plynu než motor zareaguje.

1 Like

Ty jsi takovej místní Turek …

Opožděné turbo, nebo je to BIO petrolejem? :slightly_smiling_face:

Hadjar pridal na zaciatku rovinky a motor zacal zrychlovat az na konci?

Prosím tě už se nesnaž být vtipný, je to jen painful cringe

Možná to byl LAG mezi volantem a sedačkou.

jasne takovej mistni turek. uz si to spominal.

Tak jsem to dal Honzííí… :slight_smile:
100 tisíc na Alonsa.

Mudrejsi ustupil a dalsi hlupak dolezie :smiley: