Verstappen sa hnevá na Norrisa: Toto si zapamätám (Anketa) | Magazín F1 - F1online.sk

Kimi by mohol vyrovnat svoj zasah do sampionatu a tentokrat ukoncit oba McLareny v prvom kole. :sweat_smile:

Pffff to len Max potrebuje na ziskanie DNF pomoc niekoho ineho. Mclarenaci to zvladli aj sami. Jeden v Kanade a druhy v Baku :grinning:

1 Like

Jenze Max nemysli v zavode. On nepozve Landa na grilovacku. :grinning:

No jeste si Lando bude prat aby dostal na startu pet mist. To by tak hralo jezdit tam, kde jede Max a blokovat Maxovi vjezd do boxu.

1 Like

Tak to potom jo, to je něco jiného :smile: . To je holt daň za neustálé rozhovory, dotazy atp., a ze všeho se hrozně nadělá. Ale co já vím, třeba přijde Lando zítra na start s monoklem :smile: .

2 Likes

Tak Max je na tieto veci háklivý, tvrdé súperenie nikdy neberie osobne, zakernosti a falosnost hej, spomenme si na Russela a jeho nahrane skoronarazenie do Maxa v pripravnom kole…

Keby Lando bojoval proti Maxovi, tak by som tlieskal Landovi, toto su presne tie veci, musis rozhodit supera o titul, dostat sa mu do hlavy a on to trafil presne…
Kedze vsak bojuje proti Oscarovi, tak je to maximalne hlupe, ako uz sme si u Landa odkedy bojuje o vitazstva zvykli.
Teraz ziskal Oscar spojenca a Max bude v nasledujucich kvalifikaciach za sebou hladat Landa aby mu to vratil…
Proste skvely tah, len si Lando zmylil supera, a sam si hadze polena pod nohy aby sa na ne potom mohol vyhovorit preco ten titul neziskal…

Ale Lando bojuje i proti Maxovi, ten ho má celkem šanci dotáhnout. Piastriho už těžko. Kromě toho mi tohle připadá jako bouře ve sklenici vody, Maxovi se dohromady nic nestalo. Jestli v tom vidí spiknutí tak prosím, jeho věc, ale věřím, že je větší formát. Kdo chce, může v tom vidět úmysl, každého volba.

No Landovi povedali ze Max je 14 za nim, on ho nechal dotiahnut na 3-4 sekund a nasledne pridal a isiel na tristvrte plynu az po boxy… ked ide jazdec uplne pomaly pred pilotom v rychlom kole to nevadi a v pohode ich obchadzaju lebo netvoria spinavy vzduch… ked ale idu pred nimi len o trochu pomalsie, tak ho tvoria a Lando to urobil ucelne… zakazane to este nie je, kym vyslovene fyzicky nezavadzia superovi, iba sa to proste nerobi a presne preto mu to podla mna Max vrati… spomen si ako dlho cakal kym vrati Checkovi to Monako…

1 Like

Stejne to vypada ze ho po startu nekdo ukonci, tipuji Kimi.

Nevím, dívala jsem se na jeho onboard a neviděla jsem vůbec nic neobvyklého, podle mě jel pořád stejně a zpomalil do boxů. Ale pro mě za mě, nejvíc ze všeho je mi to asi jedno.

Max sa hneva zbytocne. Aj ked uznam argument, ze Norris sposobil nejake turbulencie, neda sa od superov vyzadovat, aby za kazdych okolnosti dbali na to, ze nechaju 6 az 7 sekundovy priestor. Ze niekto nebude zavadzat v stope a niekoho bezprostredne brzdit, na to by sa malo davat pozor, ale tu bol Norris daleko pred Maxom. V istom bode ma ohladuplnost svoje hranice. Kazdy ma narok na volny priestor, nie na 100% optimalne podmienky pre svoje kolo.
A co sa tyka posledneho sektoru, Norris ani nebol v zavodnej stope.

4 Likes

Tak jsem dnes taky odvolil.
V anketě tohoto článku a tímto se přidávám k vítězům voleb. :crazy_face:

Mimochodem telemetrie prokázala Emilovou chybu.

Od kdy je Lando estébák?

Ale nic Ferdo, nech to být :smile:

Raději si pořádně přečti co jsem napsal a pak si přečti i tento článek na hlavní stránce.
Třeba se dovtípíš.

Ta jeho chyba to nebylo zadny tajemstvi, byla evidentni a v primym prenosu okomentovana.

1 Like

Důkazy ze všech stran.

No, cely je to kolem Emila trapny, kazi obecne obraz celyho sampionatu prakticky celou dobu od chvile co ho tam jako nevyzraly decko protekcne posadili cinknuti panove z FIA.

Nějaká sranda být musí.

1 Like