Kdo má za rodiče ko.ota tak z 99% případů je potom jako rodič pravým opakem.
Bohužel ne vždy, ale věřím, že v tomhle případě to tak bude.
Nezaprel sa v tebe k0k0t ako sa patri. vsetci gratulujeme aj tebe
Tak já znám hodně lidí, kteří měli třeba zlí rodiče nebo tátu, a pak svoje děti nosili na rukou.
Bude se mít dobře. To je jasný už teď.
Protože se pravděpodobně stýkáš s inteligentními lidmi, to dělá svoje. Ale tady taky věřím, že to bude ok .
na toho som zabudol, ze existuje…
Uz to chce jen tvrdou ruku Jose. (:
On je dieťa dvoch súrodencov, nebuď na neho taký zlý.
Podľa toho aký má Max vzťah s Kvyatovou dcérou, tak z neho bude super otec. Hlavne nech je zdravé a nech si samé vyberie čomu sa chce v živote venovať.
Hele, v tomhle jsem dost nesmiřitelná. Maxe mám docela ráda, ale o panu otci si moc dobrého nemyslím.
Tu v diskusii už je jeden
Samozřejmě, celé nové rodince hlavně hodně zdraví a věřme, že otcovství nebude Maxe stát pověstných 0.2 sec!
Přeji hodně zdraví miminku a ať vše proběhne v pořádku, to je nejdůležitější
To si tu nemal prezradit oci… lebo je to tvoja hanba nie moja
vidim, ze ty sem chodis iba reagovat na druhych… zase nic k teme… len sa ventiluj, aspon nemusis tolko liekov chodit predpisovat casto
David neni dmt, on bol vzdy gentleman na trati. Mame ho radi, daj si haslerku lebo to tu cele zasmradis.
Mylis sa! SPA 98 bol dokaz,ze sa Kulthard zachoval ako hayzel a od dzentlmena bol na mile vzdialeny. Pod lampou je vzdy najvacsia tma.
Nejaky flame dneska? je tu volako ticho…
Jaaaaj, cize jeden incident v ktorom hcel pomoct timovemu kolegovi vrha svetlo na celu jeho karieru a chovanie na trati ?
A vy tu obhajujete este stale Verstapena ? Co toho spravil za jednu sezonu viac, ako David za celu karieru ? No tak to tu mame nadherny dvojity meter. A spravil to komu Schumacherovi ? Co zrovna tiez nevinikal cistou jazdou proti superom ? No tak to si ma teraz dostal
Uz sa blizi volny trening, dnes v noci to zacne neboj sa Kazdy sa setri na vecer
Dedo trojnasobny, Tatko štvornasobny …
Kto si toto bude moct povedat