Verstappen: Pred rokom 2026 zostáva dúfať, že ste v správnom tíme | Magazín F1 - F1online.sk

ziadna konspiracia ale realita. nikdy som nepisal, ze ho vymeni, neklam. Pisal som, ze keby sa rozhodli ho vymenit tak vyplatenie Fernanda je zlomok nakladov na Verstappena. Hodnota Verstappenovho kontraktu do konca 2028 je 315 milionov bez bonusov. Za mensi plat ako ma teraz by asi neprestupil.

2 Likes

Ozaj. A čo IP adresy užívateľov? Ako sa ti darí?

3 Likes

Jj, tu tvoji realitu jsme teď viděli. Hlavně, že jako malej fakan se budeš furt hádat a mě označovat za hatera, když dám zprávy o RBR. A ty tu pak píšeš něco, co sis vymyslel, ale to je pravda :rofl:

A ano, netvrdil si, že Alonsa vymění, tvrdil si, že je jeho sedačka volná

AM ma volnu sedacku, pretoze nejaka zmluvna pokuta pre Alonsa je menej ako 10% z celkovej sumy co by Stroll musel polozit na stol keby chcel Vestappenove sluzby.

Což žádná pravda není

2 Likes

a nie je to tak? predpokladam, ze hodnota pripadneho kontraktu by velmi nesla pod 300 milionov. Kolko je podla teba Fernandovo odstupne?

Zase dalsie triedne boje tuna

Však sranda. Neber to tak vážne.

4 Likes

normalka. nejake slovenske, nejake ceske. Jedna mongolska…

2 Likes

Ale když tu opakovaně bylo od Cowella, že jsou se svými jezdci spokojeni, tak jak ta sedačka byla volná teda? :thinking:

btw: video se springsteenem ti přijde overhyped? :thinking: Silně overhyped je možná tak cena za Verstappena…

2 Likes

co ja viem. asi ano. neviem si predstavit, ze by som po veceroch tyral AI aby sa z Bruca stal Fernando.

To bylo obráceně overhyped na Springsteena, že se jím mohl stát…

2 Likes

No byl tu 15. června v Praze, mohl si přijet.

1 Like

Vzhledem k těm smluvním zavazkům na sponzory a ambasadora pro ně si nemyslím, že se ty částky pohybují v nízkých číslech milionů

2 Likes

kto? Brucando Springstonso?

Ja som v pohode, len potom sa ponuka otazka ci je takato sranda produktivna kedze sa potom ukazuje prstom kto co pisal atd

Pekny vecer

3 Likes

Ďakujem, podobne želám pekný deň.

5 Likes

Jsem netušil, že tě tak rozhodí i tohle nevinné videjko.

2 Likes

1 Like

Mozna se tim ostatni jen bavi a nemusi na tom makat… prehled, informace ti nikdo nebere. Jak je vyhodnotis a hlavne prosazujes je nekdy az moc na silu.

2 Likes

No aspoň že Kramnik se chytnul…

Zrovna včera Hikaru posunul vlastní rekord na chesscom a docela stylově - Here come these knights :horse::horse:
3430 - pry to bylo pravděpodobně naposledy co se o to pokusil. Zítra mu to spadne…no hustý sledovat, co vše tak rychle vidí… :grimacing: :exploding_head:

2 Likes