Verstappen pôsobí bezradne, správaniu auta nerozumie | Magazín F1 - F1online.sk

A Ty jsi který z nich :smile: ?

Toto plati pre Maxa, Lewisa a ktorehokolvek dalsieho pilota a clovek, ktory tvrdi opak je len fanaticky fanusik, ktoreho netreba netreba brat vazne.

3 Likes

Já nejsem ani fanoušek Maxe ani jeho odpůrce, pro mě má Max stejnou důležitost jako Alberto Bossi.

Navíc hysterický jsem doufám ještě nikdy v životě nebyl, takže nejsem ani teď.

A navíc ještě jsem neviděl ani kousek z tréninku ani kvalifikace takže nevím co se dělo.

Ferrari x Redbull začínajú vyšetrovať

2 Likes

Jirko, pojď, nezapomeň ještě jak u McLarenu dělaj všecko špatně :smiley:

2 Likes

No vidíš, kdyby ses koukal, tak jsi hysterický taky! Já třeba nejsem ani zásadní odpůrce, ani hlavní fanoušek, a jsem tak hysterická, že jsem si už okousala všechny nehty a ještě roztřískala všechno nádobí :smile: ! Schválně, zkus se zítra koukat a pak řekni, co to s Tebou udělalo :smile:

Aj si našiel niekde kde sa to dá tipnúť? :smiley:

Lebo som hladal a :confused:

Já včera a dneska celý den pracoval, skončil jsem před chvílí a na terase už je asi 8 lidí plus moje holky.
Zítra jsem v bike parku ve Finale Ligure, v úterý pracuju a v noci vezu holky domů, středa, čtvrtek pracuju a v pátek a sobotu lezeme na Grossglockner, v neděli možná umřu vyčerpáním…
Kdy mám sledovat F1?

Když se někdo dokáže bavit na cizí účet, tak bych za tím žádnou hysterii nehledal. :smile:
A jednou jsem viděl film o hysterii a v něm se jednalo spíše o vědeckotechnickou revoluci s následnými záchvaty rozkoše, takže taky samé pozitíva. :grin:

v pondeli
15znakov

1 Like

Vibrátory , jsi evidentně znalec :smiley:

Musíš si to líp zorganizovat. Kde je vůle, tam je cesta!

1 Like

Zkusil bych ze záznamu. Taky to tak občas dělám. :wink:

To stěhujeme ten náš cirkus na letiště…

1 Like

:grin: Taky jednou zlenošíš. :joy:

Otázka nezněla jak ale kdy?

Nikdo by nechtěl můj život :love_you_gesture:

Jak si kdo ustele, tak si lehne. V Tvém případě spíše pověsí na úvazy. Hezký koníček. :knot:

1 Like

N uprime, McLaren to ani nemusi myslet vazne. Maji takovou formu a jejich pilot take, ze to pravdepodobne prijde samo.

Neda se nic delat. Lando a McLaren odvadeji holt lepsi praci nez Max a RBR. I kdyz si porad myslim, ze Max dela max. :grin:, ale ty kola v Q3 dobra nemel ani nahodou.

A nespokojeni jsou i ostatni, takze uvidime. Ja jsem zvedav co Oscar.

Krasny zivot, krasna smrt. Tak to ma byt. Ja znam Grossglockner jen z lyzi, kdyz jsme parkrat byli na Heeilgenblutu. V lete to neznam, ale kamosi tam byli nekde na kolech.

2 Likes

to maju zato, ze skopirovali minulorocny mercedes…