A Ty jsi který z nich ?
Toto plati pre Maxa, Lewisa a ktorehokolvek dalsieho pilota a clovek, ktory tvrdi opak je len fanaticky fanusik, ktoreho netreba netreba brat vazne.
Já nejsem ani fanoušek Maxe ani jeho odpůrce, pro mě má Max stejnou důležitost jako Alberto Bossi.
Navíc hysterický jsem doufám ještě nikdy v životě nebyl, takže nejsem ani teď.
A navíc ještě jsem neviděl ani kousek z tréninku ani kvalifikace takže nevím co se dělo.
Jirko, pojď, nezapomeň ještě jak u McLarenu dělaj všecko špatně
No vidíš, kdyby ses koukal, tak jsi hysterický taky! Já třeba nejsem ani zásadní odpůrce, ani hlavní fanoušek, a jsem tak hysterická, že jsem si už okousala všechny nehty a ještě roztřískala všechno nádobí ! Schválně, zkus se zítra koukat a pak řekni, co to s Tebou udělalo
Aj si našiel niekde kde sa to dá tipnúť?
Lebo som hladal a
Já včera a dneska celý den pracoval, skončil jsem před chvílí a na terase už je asi 8 lidí plus moje holky.
Zítra jsem v bike parku ve Finale Ligure, v úterý pracuju a v noci vezu holky domů, středa, čtvrtek pracuju a v pátek a sobotu lezeme na Grossglockner, v neděli možná umřu vyčerpáním…
Kdy mám sledovat F1?
Když se někdo dokáže bavit na cizí účet, tak bych za tím žádnou hysterii nehledal.
A jednou jsem viděl film o hysterii a v něm se jednalo spíše o vědeckotechnickou revoluci s následnými záchvaty rozkoše, takže taky samé pozitíva.
v pondeli
15znakov
Vibrátory , jsi evidentně znalec
Musíš si to líp zorganizovat. Kde je vůle, tam je cesta!
Zkusil bych ze záznamu. Taky to tak občas dělám.
To stěhujeme ten náš cirkus na letiště…
Taky jednou zlenošíš.
Otázka nezněla jak ale kdy?
Nikdo by nechtěl můj život
Jak si kdo ustele, tak si lehne. V Tvém případě spíše pověsí na úvazy. Hezký koníček.
N uprime, McLaren to ani nemusi myslet vazne. Maji takovou formu a jejich pilot take, ze to pravdepodobne prijde samo.
Neda se nic delat. Lando a McLaren odvadeji holt lepsi praci nez Max a RBR. I kdyz si porad myslim, ze Max dela max. , ale ty kola v Q3 dobra nemel ani nahodou.
A nespokojeni jsou i ostatni, takze uvidime. Ja jsem zvedav co Oscar.
Krasny zivot, krasna smrt. Tak to ma byt. Ja znam Grossglockner jen z lyzi, kdyz jsme parkrat byli na Heeilgenblutu. V lete to neznam, ale kamosi tam byli nekde na kolech.
to maju zato, ze skopirovali minulorocny mercedes…