Haha, tieto diskisie tu su neskutocne zabavne. Pepici od monitorov co jazdia v Octavkach idu radit co ma robit 4 nasobny majster sveta F1 a vysvetluju ako je jeho nazor na pretekanie nespravny
fakt zabavne.
Nevyznas se v tom.
Ano, ale Verstappen neposlal motokary do ucebnic dejepisu. To mu vlozil do ust Pavlik.
Max len vyjadril nazor, ze simulator ta nauci o technike a jazde v pretekarskom aute viac ako motokara. Motokara do isteho levelu ok, nauci zaklady pretekania, ale auta sa na trati spravaju uplne inak. Nieco na tom moze byt. Nieco na tom moze byt. Motokara je o zabave, vyssie automobilove ■■■■■ su o technike a citu pre nastavenie. Nie kazdy ma milion euro na realne auta.
Cema Bölükbaşi neviem či si ho dakto pamätá išiel z e-sim do F2 a vyhorel nehody atd. E-sim je super vieš sa naučiť trať a ovládanie auta ale reálne podmienky a súperov ťa nenaučí. Ako ale článok je o inom len autor je klasický populista.
Kdybys aspon na te motokare nekdy sedel 🫤
Podle toho co píše nejspíše nemá ani papíry.
Hej no, je to trocha nadsadené
, ja s Maxom z časti súhlasím, určite ti to vie rozvinúť myslenie, čo sa týka prístupu k nastaveniu, ale keď sa jedná čisto o cit a budovanie skúseností, na to treba jednoducho jazdiť v reále, a nie doma za počítačom, a to píšem, ako celkom “gamer”. 
Simulátor je dobrý k naučení ovládaní knoflíku na volantu a seznámení s profilem různých tratí, ale skutečný cit pro jízdu získáš pouze na trati s opravdovým vozem, případně motorkou.
Je to videt na prasecim stylu Emila, simulator te nenauci jezdit.