Nehnevaj sa na mna ale rozoberat to, ci a jak sa verstappen vyjadril ku trestu ineho teamu je prinajmensom smiesne… či???
Jak přestal být první v tabulce tak už to není pro tebe ono, rozumíme.
Však som ho uviedol. Výmena pilotov Mclarenu Monza.
Po Monze jsem to napsal jasně, nemusím piloty, kteří s sebou nechají moc orat.
Jinak ale ano, část sympatií pro fandění pro titulové jezdce určitě udává i to jak si myslím, jak si titul zaslouží. A v tom bohužel Piastri za posledních x závod žalostně propadl.
Však Ronie jen ukazuje na postoje Maxe, na tom nevidím nic směšného. Podle mě jsou tu věci úplně jiné, co jsou směšné na tomto foru
Převlákač kabatů a fanda úspěchů - ne jezdce či týmu, gg Dejve
Asi před týdnem jsem četl článek ve kterém mlácení do stolu radil Jos.
Dnes mu to samé radí i Emil. Za týden se asi dočteme, že Oscarovi radí mlácení do stolu Jos i Emil a o závodní týden, dva později až Oscar porazí Emila oficiálně, tak si to rovnou rozdají v kleci, aby dali svým vášním volný průběh.

A ja jsem rekl, ze kritika jineho tymu ( v tomto pripade to nebyla kritika ale jeho nazor) se nedava porovnavat s kritikou FIA jako ridiciho organu… kdyz nadavas na spoluzaka, max dostanes po hub.e. Kdyz nadavas na ucitele tak…. Te vyhodi😁
Aha. Takže ak Verstappen povie čokoľvek na Mclaren (tímová réžia, zadné krídlo, chladenie) alebo o pravidlách FIA napríklad komunikácie na tlačovkách, tak to je jeho názor. A ak napríklad Alonso, alebo Hamilton povedia niečo na výroky, resp. nekonanie FIA a jej komisárov napríklad po štarte v Mexiku, tak to je už kritika? Kritický názor na čokoľvek je predsa kritika. Bez ohľadu na to, koho sa týka. Či?
Tak to o otáčaní je tvoj názor. Je ale celkom možné, že sa nie vždy porozumieme, alebo takto písomne úplne exaktne nevyjadríme. To sa na rôznych fórach stáva.
Fakt podľa teba otočím VŠETKO, aby mi to sedelo do naratívu? To by som nedokázal povedať na nikoho.
Mas pravdu, nechapeme sa 
Ježku už to zabal, ty se tu prsíš, že 31.12.25 odejdeš, ale neuděláš to, kdybys na to měl koule, tak už tu dávno nejsi
Ma vubec cenu odpovidat nebo si zase sam doplnis slova a vyznam tak, aby ti to vyhovovalo? Cetl si vubec muj prispevek?
Pisu neco o Ham ci Alo?
Presto. Posledni snaha z me strany: . Kdyz se te nekdo zepta jake mas rad kafe. Odpovezenim, ze kavu pijes bez cukru… je to kritika vsech co ji sladi?
Nic… pojdme si uzit posledni tri zavody.
Súhlasím. Nikam to nevedie. Pekný deň.
To len svedčí o tom, aký je Max fenomén a hlavná postava dnešnej F1. 
Nechapem ten hejt na Verstappena. Je to 4 nasobny majster a svojich kolegov dupel do zeme. Tak asi vie ako nato. Piastri by mohol nieco odkukat.
On by potřeboval konečně taky pořádného kolegu, ne jen béčkové piloty z RB programu (a víme jak dopadl Ricci, který Ver porazil), jenže nikdo normální s vyššími ambicemi tam samozřejmě nepůjde, když RB jede strategii vše na Verstappena.
Tak Sainz byl důstojným soupeřem a Ricci byl než ho vyhodili lepší než Max, 2 sezony
Pak tým 2 jezdců změnili na tým jediného jezdce + onuce.
odbacas od temy. Ide o Oscara a jeho pristup.
Hneď ďalšou vetou si napísal dôvod toho hejtu na Verstappena.