Verstappen o vyšetrovaní: Mám toho už dosť | Magazín F1 - F1online.sk

Došli argumenty že ano, toto je prvykrat co sa tresta za zablokovanie v pripravnom kole čo si pamatam. Ak mas priklad daj a nerozpravaj svoje bludy.

2 Likes

No jo. Ako som si myslel. :ok_hand:

2 Likes

Když dáš fotku, tak ji neumím přeložit. Nic jiného za tím mehledej.

To je fakt i.iot. Prý se držel vlastní delty a přitom byl o 17 sekund pomalejší. Co měl na základní škole z matematiky?

1 Like

Neklasifikován.
image

Určitě né, protože jinak by sis všiml jak se jezdci vztekají, že je někdo zdržel.

Bortoleto +5s za to isté čo spravil Sainz beztrestne …

Určite si dokážeš prepísať 4 riadky do google prekladača alebo DeepL, keď ti tak ide to vypisovanie v diskusii.

Kopírovat neumíš?

Tady mate nazor Petera Windsora, mimochodem velkeho obdivovatele Lewise Hamiltona.

Debata tady je zbytecna. Je to neobhajitelna pentle. Max nedostal penalizaci za nedodzeni delty, ale za zablokovani pilota, ktery byl v pripravnem kole.

Čo si myslíš že mám oficiálny dokument vo worde či čo? … Ja to mám tiež z obrázka.

Nevím o jediném případu,že by v přípravném kole za spomalování dostal jezdec pentli o jedno či více míst. Když to někdo víte, napište, který jezdec to byl a kdy. Promiňte, já bych šel na místě Maxe na marodku a vybodl bych se na poslední 2 závody.

Jak to souvisí s jeho komentářem? Jinak Peter je velkým obdivovatelem Maxe a nějak se tím netají, tak nevím, proč nezmíníš raději to, ale Hama?

1 Like

Stačí napsat svými vlastními slovy. Na přepisování seju.

“Nezvyčajne sa tento incident stal, keď žiadne auto nebolo na rýchlom kole. Keby bolo auto 63 na rýchlom kole, trest by pravdepodobne bol obvyklý trest 3 pozície na štarte, avšak pri zmiernení trestu bolo zrejmé, že vodič auta 63 mal jasný výhľad na auto 1 a že žiadne auto nebolo na rýchlom kole.”

Z tohoto sa dá jasne dedukovať že trest bol za zablokovanie a nie za pomalé prípravné kolo.

Blbosť. Nemuseli by sa tým zaoberať, keby nejazdili zbytočne pomaly, a na trati nevznikali nebezpečné situácie, keď jazdec v plnej rýchlosti obchádza takmer stojaceho súpera, či dokonca skupinky stojacích súperov, v prípravnom kole, ktorí si nechávajú priestor od prechádzajúceho auta. Preto sa zaviedol delta čas a akceptuje sa státie v pitlane, aby si jazdci mohli vytvoriť dostatočnú medzeru a potom dodržiavať rovnakú deltu. Zaviedli sa pravidlá, ktoré samozrejme ako inak, Red Bull a Max nehodlali dodržiavať, čím získali výhodu na ostatných, čo dodržiavali… proste, nech dodržiava pravidlá aj Max a bude vždy safe…
Jediné odpustiteľné nedodržanie delty je vtedy, keď jazdec spomalí pred zákrutou, aby neobmedzil súpera v rýchlom kole a potom mu nevyjde dodržanie časového limitu…

2 Likes

Sorry, zkusím to znova, nějak se mi nepovedl odkaz…

Máme nového ředitele závodu, který měl na starosti F2 a tam se klade důraz na výchovu mladých jezdců. Jenže F1 jela svým vlastním životem a na pravidlo delta se kašlalo. Maximálně došlo na nějaké varování. Jenže teď se pravidlo delta použilo v praxi a viníci dostali zasloužený trest.
Pokud se bude delta pravidlo hlídat i v dalších závodech, tak si toho všimne i Emil.

Tak snad teď, rozhodnutí č. 49 - bezdůvodně pomalá jízda:
https://www.fia.com/documents/championships/fia-formula-one-world-championship-14/season/season-2024-2043

2 Likes

Prečítaj si zdôvodnenie tam sa jasne píše že keby Russell bol v kvalifikačnom kole dostane Max penalizaciu 3 miesta čiže z toho vyplýva že to bol trest za zablokovanie Russella a nie za pomalé prípravné kolo.