Na zaklade toho ze sem stale prispievas, si odolna jak halo na formulach
Max by vyhral aj s Haasom…
McLaren je iné auto ako RB a Maxovi by nemuselo sedieť,navyše keby mal pri sebe pilota,ktorý by mu šliapal na päty…toto sú od neho len mediálne šumy ako znervózniť súperov…dúfam,že po Katare bude mať Lando náskok viac ako 25 bodov a bude naozaj vymaľované…
Takéto vyjadrenia Schumacher nikdy nemal aj to ukazuje vyzretosť jazdca
Očakávam že bude v Katare krasch a hneď v šprinte na štarte a potom si to znovu v závode MAX s Nor. zopakujú a vyhrá Oscar. 
To vyplakavanie a glorifikovanie sameho seba zo strany Maxa je neuveritelne.
Ako ked Christian Ronaldo sa postavil pred kamery a povedal - som najlepsi futbalista na svete a hotovo.
Ano vieme.
Maxo si najlepsi, ale uz daj pokoj.
Zase ta upřímnost, tsss 
Bože to je idiot. Místo mozku má z ega kostku.
Hlavne aby bol Juki
To bude kľúčové pre šampionát, keď McLareny budú P2 P3
Chudak Yuki, uz ma asi dni spocitane
Keby on tam sedel, tak je za Charlesom
nikdy v žiadnom inom aute nesedel, ale je múdry
nikto nemá tak na seba urobený monopost a ani nie je žiadny tím tak postavený, ako Red Bull na neho, tak nech je radšej ticho
keby nie pomoci Masiho a dominantného monopostu, tak nemá ani jeden titul
… tak v McLarenu by už měla zajištěný titul v PJ tak polovina pole

Ale no tak Evap. Lando zase dá k dobru, že Max by si nevedl lépe . Tohle přeci není nic.
. Max machruje, ale to dělá celou svou kariéru. To ani není nic proti Landovi. Podle mě. Takovej prostě je.
Lando a Charles ten svůj sebezpyt, Lewis plná ústa toho jak jsou kolem všichni skvělí a Max? No Max je holt přesně takovej.
Keci nemaj cenu, rozhodnou výkony.
Ja som presvedčený o tom, že by mu nesedel a ak áno, potom aj Red Bull by sedel obom z McLarenu, a to isté by mohli povedať oni, keď mal dominantný monopost Red Bull, isto teraz nie je medzi McLarenom a konkurenciou taký rozdiel, ako medzi Red Bullom a zvyškom v sezóne 2023 napríklad
Jezdil za alfu a prosel dvema technickejma pravidlama.
Zase zbytočné kecy, ktoré naznačujú, že si neverí.
Hrozne je trápny. Nikdy nebude sedieţ v McLarene, lebo takého samolubeho a hlúpeho IDiOT ako on zvykne nazývať každeho tam nebudú chcieť . Byţ tam on tak určite nemajú konštruktersky titul. A jazdecký na 99% budú maţ tiež. A potom sa pekne usmejem 
Tak samozrejme, ze by bol vybaveny. V prvom rade by druheho pilota vobec neriesili takze by Verstappen mal na konte minimalne 12 vitazstiev. Mozno 18 ked pocitam, ze by McLaren mal take auto ako Redbull a obaja piloti by s tym jazdili ako Cunoda.
A není jich nějak málo helmutko? Já myslím že už by jich měl minimálně 25. 
A s Haasem “jen” 24.
Mas pravdu, pomylil som sa, bolo by ich 42