Preco by som si mal zobrat kyblik a lopatku? Nerozumiem? Ale vidim ze nemas ziadne dokazy co vidia vsetci a ty tak si v kute. No nic ked sa nieco dokaze daj vediet. Ty kyblik😃
Vždy som miloval odborníkov cez F1, čo o tom vedia prt. Tak vysvetluj synak. 4 roky platia tie isté pravidlá. Ako to, že McLareny neboli dobré hneď, keď vedeli, aké sú technické pravidlá dané? Celé štartové pole má problémy s brzdami, pneumatikami, len McLaren odrazu jazdí, ako motorová píľa a keby nebolo pravidlo vymeniť zmesi na monopostoch počas pretekov, určite by to dali až do konca, že? Majstro kýblik. Až budeš pozerať F1 tak dlho, ako ja, potom sa s tebou budem baviť o mletí p…tchovin…
Ak som ja tvoj synak tak muzis mat minimalne okolo 75 rokov. Ale fajn kazdy “odborny pohlad je dobry ked tak dlho pozeras formulu” Pozeraj dalej a uc sa. A prD sa pise s D. Pa.
Čau, a polepši sa.
Dohodnute
. Ale ozvi sa ak nico zistis.
Zobral si do úvahy aj to, že proste Mclaren našiel riešenie v rámci tzv. šedej zóny? Že prišli na niečo, čo pravidlá nezakazujú ? To ja na F1 milujem, tieto detaily, ktoré rozhodujú, riešenia, na ktoré nik iný neprišiel… Prečo by na niečo nemohol prísť McLaren? Majú kvalitných ľudí a proste im “ide karta”. Tak kľud. Ak by tam bol podvod, príde sa na to. Aj keď myslím, že už by sa prišlo. Na to sa uz len vzájomne teamy až príliš dobre kontrolujú.
Áno, bral. No, nijako to nevychádza s faktami. Ostatne, uvidíme po zmene krídieľ, čo bude. Legálne tie monoposty nebudú, za to dám krk. A až sa príde na odrby, ktoré v McLarene vymysleli, bude veľká zábava, až sa stredopolový team vráti tam, kde bol
Veď ak je to niečo nelegálne, prosím. Ale ide vraj skôr o chladenie bŕzd a pneu a nie o krídla, tak neviem… Ako vravím, uvidíme. Netreba vynášať súdy, keď nemáme všetky relevantné info.
Preto píšem, že uvidíme, čo bude. Keď klikneš na stránku F1 teraz, tak aj Russel už báda nad tým, čo aj všetci okolo
Tam mal tiez Ver navrch… a ku koncu ked bol silnejsi mercedes, Verstapen ho odpalkoval do autu… Poslednych 5VC si ani neskrtol, ale dosiel Massi a podrzal mu to. Horner mu rychlo cifru napisal v sms, kolko dostane za predcasny start
Presne tak, Verstappen bol lepší od Hamiltona, ale zároveň Mercedes bol mierne lepší od Red Bullu, čo sa týka výkonnosti auta.
A presne na to naráža Koba, že na slabšom aute porazil Hamiltona.
To si tvrdite len vy, aby ste tu Verstapena vyzdvihly nad oblaky… Presne ako to robite teraz proti McLarenom…
Ked mal Hamilton dominantny monopost, co bolo poslednych 5VC, Verstapen si ani neskrtol… Kde bola jeho genialita vtedy ?
A na zaciatku sezony si spravil naskok prave s dominantnym monopostom.
Ale vo vasich ociach je jednoduchsia matematika Ked vyhral boli to jeho kvality, ked prehral proste iba prehral proti dominantnemu monopostu. Ale vsak sezonu co sezonu sa tu mozeme natahovat o tom dookola
Ma zaujima posledna VC kde sa vytratila ta jeho genialita ? Lebo ked dokazal vyhravat na 3najrychlejsom, kolke v poradi vykonnosti ma monopost teraz ked prehral s McL aj s Russellom ? Az nejake 6tipujem este za ferrari
A urcite keby sedel vo ferrari skonci treti
S Mercedesom by bol prvy a na McL by dal kolo druhemu
Proti dominantnemu monopostu, ktory je vyrazne ryhclejsi, nespravi ani lepsi pilot nic. Proti lepsiemu monopostu, ktory je rychlejsi, ale nie s takym obrovskym naskokom ako mal Mercedes so spicy motorom, vie spravit pilot klucovy rozdiel - napr. Japonsko 2025.
To asi nehovoris o sezone 2021, pretoze tam si najskor spravil maly naskok Hamilton. O tento naskok
a oborvsku porciu bodov prisiel len svojimi vykonmi a chybami v Monaku, v Baku (kde mal este velke stastie na Maxov defekt), Madarsku, Belgicku a Turecku.
VER je pomalej, musi zrychlit, auto na to ma, chtel jsem mu letos fandit, jeste ze jsem to neudelal.
To by znamenalo, že rozpad RB dál pokračuje.
Ale tfuj Ferdo, fans RBR tu jasně říkají, že žádný rozpad se nekoná
Jos ale řekl už více než před rokem, že se RB rozpadá.
Ty zprávy o vnitřním boji se objevily už na podzim 23, ale to víš, hra o trůny se hraje dlouhodobě a výsledky se ukazují časem
K různým pohybům se dalo očekávat chvíli po úmrtí Mateschitze. Tam to všechno začalo a určitě bude nějaký čas trvat než se transformace v RB stabilizuje.