Verstappen napokon nikoho nebrzdil. Podľa Marka McLaren prekabátil Red Bull | Magazín F1 - F1online.sk

Máš pravdu, mohl být teprve druhý. Četla jsem, že mohl být třetí, neumím číst :smile: .

1 Like

Najskor mohol byt druhy Vettel (najhorsia sanca) , potom Hamilton a teraz Verstappen, asi to nie je nahoda ze to nikomu nebolo súdené :sweat_smile:

1 Like

Dalsi clickbait. Nic v clanku o prekabateni. Mclaren isiel obycajnu taktiku ked na maxa potrebovali zatlacit. Mali rychlost ako vzdy.

Já si teda rýpnu - za mne to Mcl zvládl super, v tom plný respekt, ale v podstatě tím taky ukázal zcestnost svých papaya rules… Podobně měli jet rozdělenou strategii už pěkných pár GP, vhodných situací na to bylo dost a určitě by Maxe definitivně udolali o dost dříve. Jenže se toho do extrému báli, “aby bylo vše fér” a výsledkem bylo, že se museli o výsledek strachovat do poslední chvíle.

Mimochodem v tomto případě titulek ani moc clickbait není - ono by šlo o naprosto logickou strategii od každého jiného týmu, u McL to ale asi překvapení bylo a velice jim to prospělo.