Verstappen naplnil Marka nádejou: Toto by bol najväčší comeback v dejinách | Magazín F1 - F1online.sk

Ešte raz pozri sa sám na seba a tvoje posmešky a potom moralizuj druhých

Tak si tu sprav poriadky vo svojom kralovstve, bobik aj stev ti ale logicky neprekazaju

Piste si tu uz asi co chcete

Nic si z Honzy nedělej a ze Steva už vůbec ne.
Naopak díky za tvou reakci. :+1: Jsi borec.

3 Likes

Puffe a ty toho taky nech, furt ty tendenční příspěvky :expressionless:

A na tom si byl kde? Stev a Bob se chytli vaší družiny a pokračují ve vámi nastolene kultuře, dej mi access jako máš ty a bany budou dostávat jiní, než JB22

Môžeš sa na to pozerať aj tak alebo aj tak, že vyvažuje blba boba a nastavuje tu jeho zrkadlo z opačnej strany. :slight_smile:

4 Likes

Pozeram pozeram a nic zlého nevidím, co tam vidis ty?

Vidím tvoju profilovku Leclerca poznámky na redbull atď.takze ako vravím moc tu nemoralizuj sám si rovnaký

V com presne rovnaky? Ved ty rbr nekomentujes a ani nemas profilovku

Ja komentujem Luiho ked si si nevsimol asi tvojho idola a to sa ti nepaci.pritom si robíš posmešky z Leclerca tvojou profilovkou.takze najprv si úprac na svojom dvore a potom mudruj

Ty si robis z luiho posmesky a ja nemozem z nikoho?

No vidíš a moralizujes tu.Rob si posmešky s koho chces je to tvoja vec len sa nevytacaj potom keď si niekto iný robí posmešky s tvojho idola Luiho.

Takze si mozem robit posmesky z teba? Davas mi zvolenie

Mne je to jedno chlapče to ty sa tu rozculujes

Puffe preco sa neustale pozeras na posledny pretek.
V prvom preteku Massi nechal prvu polovicu pretekov Hamiltona porusovat tratove limity, Lewis si vyjazdil naskok.
V druhej polovici ho Maxo dotahoval - a Massi Verstappenovi zakazal porusovat limity.
Hamiltona nedobehol a Lewis vyhral.
Znásilnil pravidlo, F1 a celu historiu sportu.

6 Likes

Kde konkretne sa rozculujem?

Ale toto fanynkam Luiho nevysvetlis.Lui pravidlá samozrejme môže porusovat.

Super takze namiesto jedneho tretotriedneho trolla tu mame dvoch

Ak vieš čítať tak hore si to nájdeš