Myslis nejaký elektromotor a baterie co musel dobijat z motora na konci roviniek podradovanim? Myslim ze nie.
A celkem dobře. NLS zhlédnutí 800 tis., 1 mil, 1 mil. , Auto Adiction 500 tis, 1.2 milionu. A spousta dalších
Hezký a teď dej čísla sledování za Le Mans, když tam byl Alo i když nemusíš
holt Alo táhne jhinak, než Max no
Srovnáváte nesrovnatelné. NLS se jeden každý rok několikrát a uvedl jsem vlastně jen část z jednoho vysílacího zdroje.
A kolikrát se jede Le Mnas za rok? ![]()
Jedenkrát ne? Tak logicky je tam exkluzivita a tím větší sledovanost v jeden den.
No jo a hlavní exkluzivita byla v podobě Fernanda
ale třeba se Maxovi někdy podaří přemluvit Fernanda, aby si s ním dal Le Mans
Třeba se zadaří. Teď se jede IMSA s hypercar a sledovanost na YT je menší než měl MV na kameře v autě
Nemusia podraďovať na konci rovinky, keď celú rovinku idú pomaly. To je paráda. Sotva dosiahnu 300km/h. Pri takých nízkych rýchlostiach ani nepripadá do úvahy aby spomaľovali.
K radosti mu stačí dominantní auto no, možná by měl zůstat v lize s amatéry, aby byl spokojený
Je vidět, jak to je chcíplý sport. V F1 bys hned věděl, kdyby někdo použil více sad pneu.
Někdy se vyplatí mít ukončenou alespoň základku. ![]()
to co je za blbost s tou disquali, to mi pride riadne amaterske ak by si nepostrazili nieco take.
Tvé komplexy z Verstappena jsou hmatatelné
Co Ti na faktech vadí?
To sa dá ako dosiahnuť ?
Základní školu vystudoval, to že měl specifický program, vzhledem k progresu který dělal a množství času, které věnoval závodění. Druhá věc, že nic z toho nemá spojitost s tím jestli použili 6 nebo 7 sad pneumatik, Verstappen je jako závodník týmu určitě nepočítal a nepřebíral. To ti ale nedalo že, a cítíl jsi potřebu napsat něco chytrého
Oficiálně základní školu ukončenou nemá, takže si můžeš obkecávat jak se Ti zlíbí.
Amatérský závod v amatérském týmu s amatérským zakončením.
Jen mi je divné, že zrovna Mercedes použil Binottovou strategii.