Zeptal ses už AI v jaký dny se chodí k zubařům? Abys tam zas v sobotu nečekal 8h, než si to uvědomíš ..
Já bych vypíchl to, jak tu lezeš některým do zadnice, jen protože fandí Verstappenovi. Ale tak holt i tací tu jsou, že jo.
Opäť si potvrdil, že AI v niečom mala pravdu:
Ale celkovo je to bullshit čo tá AI vypľula.
Ja už nepatrím ani do top 5 najaktívnejších dlhodobo. A ako najaktívnejší nie som v žiadnom ohľade. ![]()

Aby jsi neřekl, že jsem na tebe jenom zlej, tak přikládám výstřižek z analýzy mě samého.
Haha, vybere si stranu, chápeš haha ![]()
Myslel jsem, že se zeptáš AI, ale i tak děkuji za odpověď.
to potom, az postnes tie citacie z pravidiel co si slubil.
ak ty mas vysoku skolu, tak ti ani ta nepomohla ty honzikov cokel. chces tu niekoho zotierat so vzdelanim ci pouzivanim AI a pritom nepoznas rozdiel medzi “najpresnejsia” a “nepresnejsia”. Tak mi povedz, na co vam tie vysoke skoly su? teda za predpokladu, ze nejaku mas a neklames tu.
Aj s j3blym Janom. Vam tu z toho uz totalne spliecha na majak vy chudaci
Tak strasne a tak rychlo chcete rypat, ze si ani neprecitate do coho by ste si chceli rypnut. Teraz ste si dali krasny gol do vlastnej branky
Měl jsem nachystanou jinou odpověď, ale abych to pořád tak netrolil a vylepšil si profil u AI psychologů, tak se zeptám na něco jiného. ![]()
Důvod proč je foukání tak přísně zakázáno?
A preto je z teba pritakávač pri každej cikánovej sr4čke bez rozmyslu a vlastného uváženia. ![]()
A preto Honzi tu reaguje na všetko a všetkých a doslova aj úplne okaté provokácie a podpichovanie, ktoré ho vytlakujú ako parný hrniec. ![]()
Vy dvaja klauni tu v tých svojich múdrach ničíte sami seba.
![]()
tak co teraz je za tym konspiracia, alebo si si to cele vymyslel?
Na raptor doraptoroval, protože takhel se sám sundat a s tím i Jose, to je celkem povedený ![]()
Řekni ty. @Daaviid23 ti pomůže.
Zkratka FTM u týmu Scuderia Ferrari v Formuli 1 označuje aerodynamický režim Flick Tail Mode. Jedná se o inovativní technické řešení, které Ferrari představilo na svém monopostu pro sezónu 2026 s cílem maximalizovat přítlak na zadní nápravě pomocí efektivnějšího využití výfukových plynů.
Jak systém funguje
- Směrování plynů: Výfuková koncovka monopostu je osazena speciálními malými křidélky (klapkami).
- Vytvoření přítlaku: Tato mechanická řešení cíleně vhánějí horký vzduch z výfuku směrem nahoru pod zadní křídlo.
- Interakce s aerodynamikou: Proud plynů funguje jako pneumatické prodloužení difuzoru a spodního křídla (beam wing), což výrazně zvyšuje stabilitu a grip zadní části vozu.
pokial to FIA nezakaze tak je to legit. Ja mam v tom jasno, to ty sa tocis v bludnom kruhu.
Takže, pokud něco ukradnu v obchodě, ale nechytí mě, tak to znamená, že jsem nic neukradl a je to v pohodě?
Nebo na co potřebuješ rozhodnutí zkorumpovaných komisařů? Nemáš svou hlavu?
pokial nieco vezmes obchodu bez platenia a majitel povie, ze je to OK, ze Puff si moze zobrat tak je vsetko v poriadku.
ano, oba tady udělali analýzu na zakladě par příšpěvku a ty si jim přišel vlézt do prdele, protože jediný co zvládáš je přemýšlet nad “zeleným triem”, který tady zminuješ v příspěvcích kde ani nejsme a hledáš nás tu jako blbej čokl.
Teď jsi na to kápnul.
Tombazis řekl, že to je v pohodě, protože pochází z Ferrari.
Jinak pravidla říkají opak.
Korupce a podvody. ![]()