Verstappen je postrachom komisárov, hovorí Liuzzi | Magazín F1 - F1online.sk

Zeptal ses už AI v jaký dny se chodí k zubařům? Abys tam zas v sobotu nečekal 8h, než si to uvědomíš ..

3 lajkov

Já bych vypíchl to, jak tu lezeš některým do zadnice, jen protože fandí Verstappenovi. Ale tak holt i tací tu jsou, že jo.

3 lajkov

Opäť si potvrdil, že AI v niečom mala pravdu:

Ale celkovo je to bullshit čo tá AI vypľula.

Ja už nepatrím ani do top 5 najaktívnejších dlhodobo. A ako najaktívnejší nie som v žiadnom ohľade. :slight_smile:

patrick star from spongebob squarepants is drinking water from a pipe

2 lajkov

Aby jsi neřekl, že jsem na tebe jenom zlej, tak přikládám výstřižek z analýzy mě samého.

Haha, vybere si stranu, chápeš haha :grin:

3 lajkov

Myslel jsem, že se zeptáš AI, ale i tak děkuji za odpověď.

to potom, az postnes tie citacie z pravidiel co si slubil.

2 lajkov

Já už si to našel v nějaké levnější verzi.
Ale díky za tvůj čas.

1 lajk

ak ty mas vysoku skolu, tak ti ani ta nepomohla ty honzikov cokel. chces tu niekoho zotierat so vzdelanim ci pouzivanim AI a pritom nepoznas rozdiel medzi “najpresnejsia” a “nepresnejsia”. Tak mi povedz, na co vam tie vysoke skoly su? teda za predpokladu, ze nejaku mas a neklames tu.

Aj s j3blym Janom. Vam tu z toho uz totalne spliecha na majak vy chudaci :laughing: Tak strasne a tak rychlo chcete rypat, ze si ani neprecitate do coho by ste si chceli rypnut. Teraz ste si dali krasny gol do vlastnej branky

1 lajk

Měl jsem nachystanou jinou odpověď, ale abych to pořád tak netrolil a vylepšil si profil u AI psychologů, tak se zeptám na něco jiného. :slightly_smiling_face:

Důvod proč je foukání tak přísně zakázáno?

A preto je z teba pritakávač pri každej cikánovej sr4čke bez rozmyslu a vlastného uváženia. :joy:

A preto Honzi tu reaguje na všetko a všetkých a doslova aj úplne okaté provokácie a podpichovanie, ktoré ho vytlakujú ako parný hrniec. :joy:

Vy dvaja klauni tu v tých svojich múdrach ničíte sami seba.

:clown_face: :clown_face:

tak co teraz je za tym konspiracia, alebo si si to cele vymyslel?

4 lajkov

Na raptor doraptoroval, protože takhel se sám sundat a s tím i Jose, to je celkem povedený :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Řekni ty. @Daaviid23 ti pomůže.

Zkratka FTM u týmu Scuderia Ferrari v Formuli 1 označuje aerodynamický režim Flick Tail Mode. Jedná se o inovativní technické řešení, které Ferrari představilo na svém monopostu pro sezónu 2026 s cílem maximalizovat přítlak na zadní nápravě pomocí efektivnějšího využití výfukových plynů.

Jak systém funguje

• Směrování plynů: Výfuková koncovka monopostu je osazena speciálními malými křidélky (klapkami).
  • Vytvoření přítlaku: Tato mechanická řešení cíleně vhánějí horký vzduch z výfuku směrem nahoru pod zadní křídlo.
  • Interakce s aerodynamikou: Proud plynů funguje jako pneumatické prodloužení difuzoru a spodního křídla (beam wing), což výrazně zvyšuje stabilitu a grip zadní části vozu.

pokial to FIA nezakaze tak je to legit. Ja mam v tom jasno, to ty sa tocis v bludnom kruhu.

1 lajk

Takže, pokud něco ukradnu v obchodě, ale nechytí mě, tak to znamená, že jsem nic neukradl a je to v pohodě?

Nebo na co potřebuješ rozhodnutí zkorumpovaných komisařů? Nemáš svou hlavu?

pokial nieco vezmes obchodu bez platenia a majitel povie, ze je to OK, ze Puff si moze zobrat tak je vsetko v poriadku.

2 lajkov

ano, oba tady udělali analýzu na zakladě par příšpěvku a ty si jim přišel vlézt do prdele, protože jediný co zvládáš je přemýšlet nad “zeleným triem”, který tady zminuješ v příspěvcích kde ani nejsme a hledáš nás tu jako blbej čokl.

4 lajkov

Teď jsi na to kápnul.

Tombazis řekl, že to je v pohodě, protože pochází z Ferrari.

Jinak pravidla říkají opak.
Korupce a podvody. :smiling_face:

Raptor tu brečí o nějakém zatahování do konfliktu v diskuzích, kde ti uživatelé nejsou a pak píše skoro v každé diskuzi něco tímhle stylem

No a samozřejmě raptor nechápe k čemu je vzdělání a obecně edukace, což je celkem očividný, že to nepochopí

4 lajkov