Verstappen definoval skepsu: Reálny nie je ani jeden titul, z auta sme spravili monštrum | Magazín F1 - F1online.sk

ja sa nemozem zbavit pocitu, ze to suvisi s tym, ze to Adrian zabalil. No a autu nikto nerozumie. Ale je to cisto moj pocit, nemam info od nikoho priamo z teamu, ci nieco podobne.

1 Like

Akorát mi nejde na rozum, proč mu vadí, že " z auta spravili monstrum"
Všichni přeci vždycky chceme monstrum, nebo bestii aby to byla zábava…

Jojo

Možná je tohle zase moc velká zábava. Nebo by chtěl tu zábavu u ostatních, ne ve vlastním týmu :woman_shrugging:.

Osobně mám pochybnosti, myslím si, že letošní vůz má nějakou chybu v základním nárysu, a proto se to nedá moc odstranit. Ale stejně jako u tebe, je to jen dohad.

1 Like

Před Nizozemskem jsem měl přesně stejnej názor. McLaren měl celkově mírnou převahu ale s jejich matlámo patlámo přístupem byl McLaren bez šance na titul.
Akorát že v Holandsku přinesl McLaren upgrade, který z nich udělal favorita pravděpodobně na každém typu tratě. A naopak RB očividně padá a padá. Samozřejmě nedá se předpokládat že by RB byl všude až 4. tým jako na Monze, ale taky se nedá předpokládat, že to Norris zahodí úplně všude.

Shrnutí, McLaren má reálnou šanci a RB nemá nic jisté podle mě. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Já myslím, že jenom panikaří, trochu to poladí a RB20 jim budou nakonec všichni závidět.

Hodný holky taky nikdo ve skutečnosti nechce.

1 Like

McLaren má šanci na jezdecký titul, ale nesmí opakovat dnešní průběh závodů a já už nevěřím tomu, že si udělají v týmu pořádek. Z nějakého důvodu “to nejde”. Pokud nebudou Norrise podporovat, tak je velké riziko, že to psychicky nedá. V téhle situaci by to bylo očekávané a logické, ve skutečnosti už vydržel od týmu dost, když bereme v úvahu i špatné strategie. K tomu tlak v boji o titul, tlak zevnitř týmu - on je ve skutečnosti dost odolný.

1 Like

Myslíš “Jsi výborná kamarádka”? :smile: Ale to platí vice versa, ne?

1 Like

Zásluhy sú síce pekná vec, ale titul získa ten kto bude mať na konci sezóny najviac bodov.

Nemôžem nič len súhlasiť :sunglasses:

Aj ja mám taký pocit. Som zvedavý, ako to vyriešia budúcu sezónu. Treba si uvedomiť, že vlastne pri všetkých úspechoch tímu bol Newey. A zrazu je preč…
Inak mám pocit, že on asi teraz len hrá Solitaire v robote :sweat_smile:

V prvej šestke to bol Max, kto (podľa tvojho merítka) odviedol najhorší výkon (chyby, pomalosť, nervozita). Lando ani po pomalom pitstope netrieskal rukami do volantu :shushing_face:

2 Likes

V nedotáčivém autě, s přiškrceným výkonem motoru a pitstopem týdne víc Verstappen dělat nemohl. Tady byl problém v monopostu, ne v pilotovi. Za možnostmi auta dnes zaostal především Lando. Před týdnem jel na úplně jiné úrovni a nerozhodila ho ani ztráta P1 na startu. Ten rozdíl přece musíš vidět i ty. Maxova reakce po zbabraném pitu byla reakce na zbabraný pitstop nic víc, nic méně. Odstraň si z rovnice Maxe a srovnej Landův výkon s konkurenty v podobně výkonných vozech. Oscar a Charles dnes jeli podstatně lépe.

1 Like

Marko to vidi jinak, jses slabej Verstappene.

Ale jistěže má pořád Max velikou šanci na titul a vzhledem k vyrovnanosti jezdeckého pole možná k tomu ani výhru potřebovat nebude, ovšem nebudou mu k tomu stačit šestá místa jako dnes! Naštěstí pro Maxe-zdá se, že v Mclarenu jsou šancí, která se jim nečekaně naskytla dost zaskočeni a nezvládají ji. Jak jinak si vysvětlit ten chaos. Se dvěma alfasamci v týmu se dneska o titul bojovat nedá, pokud namáte převahu Mercedesu z minulé dekády.

1 Like

Arogance Hornera, Helmuta a Maxe je jejich downfallem. Mysleli si, že dokáží fungovat bez dalších členů týmu, kteří odcházejí, neustále se vysmívali konkurenci (Helmut to dělá i dnes), tohle se jim vrací, jako bumerang. Ale co je pro mě překvapení, tak Max je opravdu výkonnostně na tom nejhůř od 2020. Do Kanady byl výborný, až na nějakou tu výjimku s Monakem, ale teď? Spoustu chyb, bojí se jít na limit, není tam důvěra ani v samotný tým, já si říkám, jestli se Max na to po letošku nakonec nevykašle a nepujde do těch GT od příštího roku, když bude jezdit jeho ofiko tým

2 Likes

A to si v time ktory vedie sampionat a otec ta posiela do timu ktory je na 4.mieste :smiley:

Forza Jos

1 Like

Ne, vykrik to neni. Oba tituly jsou vicemene pryc. Pokud se RB nedokaze vzpamatovat, najit upgrade, tak je vymalovano.

1 Like

Auto dosluhuje a to ma slouzit i pristi rok, nove stavet nebudou.

Jsou odsouzeni ke sberu drobku a stredopolareni, plus nahodne bonusy v podobe chyb souperu.

Verstappen uz taky rezignoval, zajede si pro zabavu kvalifikace a bue cekat jak dopadne mistrovstvi, nic jineho nejde delat.

1 Like