Jo, protože body do PK nevozi dva piloti, ale jen jeden a ten lepší z tymu vlastně
Kdy ty se naucis odpovidat bez osobnich utoku, priste vic smajliku prosimte
Prej cekal, sedel zesranej v aute a najednou Red Flag huraaa jedeme si pro titul
Hamilton ne, ale Gasly v Renaultu a zitra vypada ze zas, uz to neni ono co to byvalo, bezstarostnych 30s je pryc, co ted…
Kazdy normalni clovek to chape jen par modrych fanatiku ne, tak kdyz uz tomu chcete fandit si to aspon priznejte, nevim za co se furt stydite, v F1 je to bezny fakt, zadna pravda, tu si strc za klobouk
Podobne ako Aston a Fernando. Vidíš to je ďalšia vec, ktorú majú títo velikáni F1 spoločnú.
Počet bodov je kritérium a tak sa určuje poradie tímov. Funguje to tak od nepamäti. Väčšinou to je objektívne posúdenie výkonnosti auta. Áno ak je veľký rozdiel medzi pilotmi (Max - Sergio, Lewis - Valtteri, Fernando - Lance), tak je tam otáznik. Ale objektívne porovnanie áut sa nedá urobiť, tak zostávajú len dohady.
Ja sa nehanbím. Objektívne dáta, štatistiky, fakty. Za to sa hanbiť nebudem. Kto má najviac bodov je najlepší. Zatiaľ to vyzerá McLaren a Max. Keby som tu postoval dohady a fámy a špekulácie, konšpirácie ťahal ako kúzelník z klobúka - to by mi bolo nepríjemné. Každý sme iný a vďaka tomu je svet taký pestrý.
No dobre, pak tady je hlava rozum a zdravy pohled na vec, to te asi nezajima, absolutne ignorujes vsechny okolnosti, ok ale pak se nema cenu bavit. Mam na to svuj nazor, budu ho vzdy prezentovat a ty se s tim vyrovnej, zadnou jinou radu pro tebe nemam.
Kde vidis osobny utok? To ze si utrapeny človek je urazka?
Jj a red flag prisiel ked bol 17ty, prosim ta vies to aj lepsie
Co ted? Ted asi 4. titul aj ked nema najlepsie auto a dokonca mozno ani druhe najlepsie.
Aje, místní sekta si zase musela najít oběť na léčení svých komplexů, neskutečná banda ubožáků
Druhe ? Kez by. V tom se asi neshodneme. Prijde ti, ze je lepsi nez Mercedes, nebo Ferrari? Nebo McLaren?
A jde jim to vyborne. Rozbite uz jsou figurky data, statistiky a fakta a na desce zbyvaji, pocity, dojmy a nenavist. No a pulka desky uz je pokryta holubimi vymesky.
Malo smajliku jeste furt.
Bez Red Flag by byl Slimak v Brazilii namydlenej, to nezmenis
Nemuzu za to ze si vyrost bez taty
To je v poho, nazorne predvedu jak je setrit, oni totiz nedavaj toho Gaslyho pred Slimakem.
Oni už jsou tak zoufalí, že lžou i o tom, že RBR není od letní pauzy druhý nejrychlejší. Do letní pauzy byl RBR nejrychlejší, ale tahle sekta je schopná tcrdit, že jejich bůh jezdí v nejpomalejším monopostu
Titul uz letos ma, zase ho ziskal podvodem a s plnyma osatkama stesti, hlavne v Brazilli s Red Flags ale co dal, pristi rok se tretim nej autem, to bude pohled a toho knuceni v kokpitu a na tiskovkach detinskeho nervniho fuckovani a nadavani
No ved toto. Uz som to nechal tak. frustrovany ludia a uz aj ten plačko prišiel si tu s homofobom hrkutat
To ti to trvalo.
Modry trpasliku uklidni se nebo tu zas zacnes vypisovat zes dostal infarkt co…