Verstappen a papájové pravidlá: Keby som u nich jazdil, taký problém by sme nemali | Magazín F1 - F1online.sk

Já Maxovi nic nevyčítám, říkám, že v závodní sedačce je výborný. Ale co se týče běžného života, tak je to podle mě mimo, protože myslet si, že zrovna Jos by byl dobrý TP potom co Max sám prožil, tak je pro mě mimo. O tom napadení Maxova dědy a jeho matky ze strany Jose asi není potřeba víc mluvit, i tohle ukazuje na osobnost Jose

To pises o Josovi, ne o osobnim Maxove zivote. Vsichni se, az na vyjimky, shodneme, ze tata a syn jsou v tomhle nastesti uplny opaky.

1 Like

V beznem zivote asi nikdo nepremysli, kdo by byl dobry TP. :wink:

Tak jinak, pokud si Max myslí, že jeho otec Jos by byl dobrý TP, tak mu přemýšlení mimo závodní sedačku skřípe (vysvětlení mého prvního postu). Proto jsem psal o fungování mimo závodní sedačku.

O kvalitách Verstappena sa pochybovať nedá … ale dajte ho do Mercedesu, vedľa Russella poprosim … a možno aj Max zistí, že nie každý zatiaľ tímový kolega, je len doplnok do tímovej fotky :laughing: potom azda aj prestane už tie bludy pú■■■■ do sveta …

1 Like

Asi každý tým, který bude bojovat o titul s dvěma “titulovými” jezdci, bude mít problém. Otázkou je, jestli “papájový”, nebo “Prosto-Sennový”. S Maxem souhlasím, že papájový by to v jeho případě určitě nebyl.

1 Like

Che che zapomen.

To by bolo plaču od Russella.

2 Likes

Nema cas, vychovava dva cizi decka.

Odpovedz proste

Chodis okolo toho a mlzis

Inak ano, ako uz bolo spomenute mnoho krat, ak si v kolotoci F1 od narodenia, nadhlad ziskas po odchode alebo vo vyssom veku, pripadne pauzou. Proste je to uzavreta skupina.

Max je cely cas v RB, za co ziskava bud kritiku, ze inde by pohorel. Na druhej strane toto je istym sposobom srdciarstvo - klobuk dole, avsak Max je v tom prostredi prilis dlho a sem tam do medii pusti blbost. Lebo pozna len jedno…

ale ze by to ovplyvnilo moj zivot hadanim sa na fore …ako vazne? :smiley:

Keby tam bol on, tak nemá ani toľko bodov, koľko teraz :grin: ale sebavedomie mu nechýba

Ty si dobre mimo…a čo také nebolo fér voči Maxovi? Práve naopak, keby bolo všetko fér, tak dostáva za súboje s Lewisom skoro každú VC tresty, aj za tie 2 kolízie alebo koľko ich bolo okrem Silverstone, kde sa pred haváriou Lewis 3x vyhol zrážke tým, že vyšiel mimo trať a potom si jednoducho povedal, že už súboj nevypustí a skončilo to tak, ako skončilo

1 Like

“Nie, ale pravdepodobne by sme beztak neboli bodovo pri sebe, takže by to automaticky nebol problém. Treba sa postarať len o jednu vec, aby ste sa neocitli v takej situácii.”

Je to pan, to se mu musi nechat. Ten o sobe nepochybuje a tak to ma byt.

A jestli by byl Jos dobry sef teamu? To nevim, ja osobne pochybuji, ale jedno je zrejme. Max ma sveho otce rad a je uplne v poradku, ze takto mluvi. Bez ohledu co mezi sebou meli, nyni maji urcie vynikajici vztah. :+1:

No to nebyl. :grinning: 15

1 Like

Tak vůbec uvidíme, jak dlouho to vydrží v McLarenu, pokud budou takhle na dostřel :smile: . Závěr sezóny může být docela dobrodružný. Co si budem, nikde není psáno, že to pro oba taky třeba není jediná šance na titul.

1 Like

Nikdy nezabudnem na to, ako Sergio potreboval aby ho Max ktoremu o nic neslo pustil pred seba - a bol by vicemajster sveta. Uplna malickost, pre cloveka ktory mu v 2021 tolko pomohol. A Maxo sa mu obratil chrbtom …

1 Like

No, kazdopadne nikdo nemuze rict, ze by Max v tomhle nebyl konzistentni. :grin:

No jeatli Max skonci v McLarenu taj urcite. :grin::stuck_out_tongue_winking_eye:

Já myslela, že podle Tebe vyhraje letos, tak co by dělal v McLarenu. To mu tak málo věříš :smile: ?

Jemu ja verim Maximalne, ale neverim ze ten tvuj a Oscar mu to nechaj. :grin:

Ja si totiz myslim, navzdory obecnemu presvedceni, ze jsou lepsi nez podle poslednich zavodu vypadaj.

Sou to darebaci, vic ti nereknu. :grin:

A v McLarenu? Vis jak to je, ticha voda brehy mele. Zak bude mit dobrej motor, RBR buhvi a McLaren auto udelat umi.

Zak dela ofuky, ale uz krouzi kolem Vermulena, nebo jak se to pise. Vic ti nereknu.

Kdyz jsem po Lewisovo ohlaseni prestupu psal, ze Toto musi jit po Maxovi, taky se mi tu vsichni smali. A ted to za posledni rok je nejkomentovanejsi vec.

Budes jeste koukat v 26 co se rozjede. :wink::smile: