Vasseur nepopiera rozhovory s Hamiltonom: Neustále sme v kontakte | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton mal podľa niektorých médií predtým, než predĺžil zmluvu s Mercedesom, rokovať o prestupe do Ferrari. Šéf tímu z Maranella Frédéric Vasseur síce priznal, že s Britom komunikoval, no nad týmito rozhovormi iba mávol rukou. Vraj nešlo o nič významné, veď koniec-koncov, Francúz je so sedemnásobným šampiónom v kontakte „neustále“.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/138636/vasseur-nepopiera-rozhovory-s-hamiltonom-neustale-sme-v-kontakte

ale Hamilton to poprie :shushing_face:

HAM ma za sebou furt nekoho s fotakem, ale vzdycky je moznost se sejit a osobne jednat.

Doba kdy všichni jezdci chtěli svou kariéru ukončit ve Ferrari je už dávno pryč.
Navíc přestup z Mercedesu do Ferrari zcela postrádá smysl.

Vec se ma tak, Mercedes ma vlastni dvouleta data z jizd pod novymi pravidly, po teto strance no problem, angazovali znovu strujce uspechu, HAM chce osmy titul, kdyz to das dohromady je namiste prohodit par slov s Ferrari.

Já to beru podle šancí dosáhnout titulu a v tomhle směru bych si tipl tak 53:47 ve prospěch Mercedesu proti Ferrari.
Především proto, že Vasseur převzal Ferrari v hodně rozháraném stavu.

![Screenshot_2023-12-23-11-04-21-121_com.twitter.android|225x500](upload://y@Hedgehog dSIHMClSt4O8tQwrt9MEMwd.jpeg)
@Hedgehog 2025 Bearman Haas?

citam akurat :smiley:

Guenther Steiner says Haas open to signing Rookie in 2025 (formu1a.uno)

steiner zase ma schyzoidne myslienky pred Vianocami

Tak Hulk odíde Sauber a Kmag + Bearman. A 2026 FERRARI: LEC - BEA

kludne moze odist aj Steiner a Haas si tam dosadi nejaku dalsiu postavicku. Ten Bearman vyzera slubne, cize z Haasu sa stala akademia Ferrari uz ofiko? :smiley: