Vasseur: Nemýľte si predné a zadné krídla, McLaren nevyužil žiadnu šedú zónu | Magazín F1 - F1online.sk

Já tam vidím napsáno “mohli”, né že by to byla jistota :stuck_out_tongue:

Už jsem psal že máš pravdu, velkou pravdu :smiley:

1 Like

Hm, tak proč se tu po Baku tak řvalo, že má McL nelegální auto, když se ani neví, jestli tam byl přínos, a případně kvantifikovat

Někdy je s tebou diskuze dost unavující :grin:

1 Like

Takže zbytečná hysterie, kterou si podporoval. Dejve, Dejve, že ti to za to stálo :stuck_out_tongue:

McLaren bol nelegálny. Vie to každý čo má aspoň trochu rozumu.

1 Like

Však aj bolo vedome používaly nelegálne krídlo akurát im to FIA povolila pretože chcú umelo ovplyvniť sezónu ako v 2021 len aby vyhrali aspoň nejaký titul… Za toto mali byť diskvalifikovaný z Monzy a Baku… A všetci ako chválili Norisa že skončil štvrtý samozrejme keď máš nelegálne krídlo sa dobre predbieha

Priklanam sa k nazoru ze keby Mclaren nemalo umyselne ohybne zadne kridlo tak by sa Leclerc dostal pred Piastriho zo 100% istotou. Mozno by si pocas zavodu tuto poziciu aj viac krat prehodili ale je jasne ze to bol podvod.

1 Like

Dej tam alespoň 99,9% :slightly_smiling_face:

1 Like

Nie bolo by to 100% Leclercovi chybalo strasne malicko.

Ok. Strašně maličko je stále něco, navíc by se místo předjetí klidně mohli srazit atd, ale není to velká věda, prostě 100% je totální jistota, jenž tady to za totální jistotu nemohu brát, proto 99,9% a to jsem hodnej. Ale v pohodě, taky si myslím že pro boj o vítězství to mohl být ten rozdíl alfa omega.

1 Like

Leclerkovi chýbali predovšetkým gule a nie strašne máličko. Zbytočne sa tu niekto bude vyhovárať na zadné kridlo Mclarenu, ktoré prešlo všetkými testami. Keď si príliš opatrný a neriskuješ, tak nevyhráš. Na istotu sa jazdí keď si prvý s niekoľko sekundovým náskokom, ale nie keď bojuješ o víťazstvo . :wink:

2 Likes

Leclercovi nechýbajú gule len vtedy, keď bojuje so Sainzom. S ním je ochotný sa aj zraziť. Ostatným uhýba pomaly až na tribúnu. Videli sme to už mnohokrát…

Opoměl jsi připsat jel jsem na 110,120,130%.
Taky to byl nejlepší trénink, kolo, kvalda, nebo výkon mého života.
Rovněž “ve stejném voze porazím každého” bylo docela nezapomenutelné prohlášení. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Jako v Baku …

Jeden z mých nejlepších letošních závodů

:smiley:

2 Likes

Díky za výpomoc. :grin:

Pozor, to nebyl Alonso, ale Gasly :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Jenže Gasly si udělal psinu a papouškoval Alonsa, který se tak vyjádřil o závod dříve. :stuck_out_tongue_winking_eye:

A teď vážně, co na to říkáš když letos jde Ocon z týmu? :thinking: Určitě tě překvapil ne?

Hlavne ze ty si krikal ako postrelena srnka na vsetko o redbulle :joy: hlupy honza