Já tam vidím napsáno “mohli”, né že by to byla jistota
Už jsem psal že máš pravdu, velkou pravdu
Hm, tak proč se tu po Baku tak řvalo, že má McL nelegální auto, když se ani neví, jestli tam byl přínos, a případně kvantifikovat
Někdy je s tebou diskuze dost unavující
Takže zbytečná hysterie, kterou si podporoval. Dejve, Dejve, že ti to za to stálo
McLaren bol nelegálny. Vie to každý čo má aspoň trochu rozumu.
Však aj bolo vedome používaly nelegálne krídlo akurát im to FIA povolila pretože chcú umelo ovplyvniť sezónu ako v 2021 len aby vyhrali aspoň nejaký titul… Za toto mali byť diskvalifikovaný z Monzy a Baku… A všetci ako chválili Norisa že skončil štvrtý samozrejme keď máš nelegálne krídlo sa dobre predbieha
Priklanam sa k nazoru ze keby Mclaren nemalo umyselne ohybne zadne kridlo tak by sa Leclerc dostal pred Piastriho zo 100% istotou. Mozno by si pocas zavodu tuto poziciu aj viac krat prehodili ale je jasne ze to bol podvod.
Dej tam alespoň 99,9%
Nie bolo by to 100% Leclercovi chybalo strasne malicko.
Ok. Strašně maličko je stále něco, navíc by se místo předjetí klidně mohli srazit atd, ale není to velká věda, prostě 100% je totální jistota, jenž tady to za totální jistotu nemohu brát, proto 99,9% a to jsem hodnej. Ale v pohodě, taky si myslím že pro boj o vítězství to mohl být ten rozdíl alfa omega.
Leclerkovi chýbali predovšetkým gule a nie strašne máličko. Zbytočne sa tu niekto bude vyhovárať na zadné kridlo Mclarenu, ktoré prešlo všetkými testami. Keď si príliš opatrný a neriskuješ, tak nevyhráš. Na istotu sa jazdí keď si prvý s niekoľko sekundovým náskokom, ale nie keď bojuješ o víťazstvo .
Leclercovi nechýbajú gule len vtedy, keď bojuje so Sainzom. S ním je ochotný sa aj zraziť. Ostatným uhýba pomaly až na tribúnu. Videli sme to už mnohokrát…
Opoměl jsi připsat jel jsem na 110,120,130%.
Taky to byl nejlepší trénink, kolo, kvalda, nebo výkon mého života.
Rovněž “ve stejném voze porazím každého” bylo docela nezapomenutelné prohlášení.
Jako v Baku …
Jeden z mých nejlepších letošních závodů
Díky za výpomoc.
Jenže Gasly si udělal psinu a papouškoval Alonsa, který se tak vyjádřil o závod dříve.
Hlavne ze ty si krikal ako postrelena srnka na vsetko o redbulle hlupy honza