Ne, v poslednim zavode mel engine failure.
Neviem či v tréningu nabúrať do bariéry je engine failure. A neviem či neprejsť ani do Q2 je engine failure ale dobre.
Detaily jsem nestudoval, databaze mi vyplivla posledni zavod nedokoncil diky engine failure, je mozny ze mu do motoru spadl sroubek, stane se. Jinak by Leclerca celkove porazil?
Nie. Odstúpil na konci lebo už nemalo zmysel jazdiť tie dve kolá a posetrili motor pre Schwartzmana
A Leclerc odstúpil v BRA kvôli poruche hydraulický. Takže by ho neporadil nebyť Leclercovi poruchy. Alebo DSQ v Austine tiež.
Myslim ze by ho celkove porazil, cely rok byl pred nim, ale je mi to jedno.
Hej bol pred ním kvôli Baterke v Bahraine a následnej penalizácii z baterku v Jeddah
preco nemalo zmysel dojazdit? Abu Dhabi som nepozeral
Posledné tri kolá a bol hlboko mimo bodov.
Nie sroubek, ale Stepney nasypal do nadrze biely prasok. Co si nespominas?
Ano, něco takového se skutečně stalo.
Co to bylo za bily prasek?
To už si přesně nevzpomínám, ale bylo to zpátky tak 10-15 roků. Dost se kolem toho prášku mluvilo.
Stepney měl předávat nejen důvěrná data technického charakteru, ale také informace týkající se například závodních strategií. Kromě toho byl obviňován ze sabotáže. Během GP Monaka v roce 2007 měl do nádrží vozů ferrari nasypat „bílý prášek”
Byl to kokain, aby oživil koně v motoru.
Aha, no tak treba to bylo tak i u Sainze, kdo vi, to se nedozvime…
Kdysi se dával jako pomsta do nádrže obyčejný cukr. Ten pak ucpával dyzny v karburátoru.
Ale jestli k tomu prášku sypal do nádrže i malé pravítka, tak to kokain byl určitě.
Dobre si spominas.
Na dochodcu vyborny vykon a hravo zatienis tunajsich vsevedkov.
Určitě si nedělám iluze, že F1 je čistý sport.
Asi to bude tím, že zdejší mládež je příliš mladá a tuhletu dobu ještě nezažila.
Navíc to bylo v době, kdy zdejší nynější odborníky zajímal spíše tetris, než Atari, nebo Commodore 64.
Ale ved to nie je ani 20 rokov. Co sem okrem nas chodia uz len pubertaci?
Commodore 64, krasna to masinka. Vzdy som to zavidel kamaratovi.