Nie nie. Z Temu
Fakt? Chudák @rHapo ještě, že on tu ostatním nepíše, jak jsou mimo, kde mají chybu, a jak se mají naučit cizí jazyk.
Proč tu zmiňuješ sebe ve třetí osobě? A taháš do foho ještě ježka?
A k čemu ti to není? Byla F1 předtím férovější?
Navíc tu zapomínáš na jeden fakt a to, že i top týmy sahali po cost capech po době covidu, ve chvíli, kdy světová ekonomika měla recesi. Nemůžeš fungovat tak, že v době recesi si dáš stropy a v době růstu zase bez cost capu. Samozřejmě F1 fans to vnímají jednostranné skrze závodění čistě na trati, ale ty týmy kalkulují s náklady v kontextu běhu ekonomiky.
Ani nie auto, ale Pérez proste nefunguje. Maxovi nefungovalo auto, spravil chybu a aj tak štartoval aj dokončil (!) 6.
To nebolo pol kola, ale jedna “rovinka” a je vidieť, že Pérez sa do pravého späťáku furt díval.
Áno – Pérez mu mal nechať o pár cm viac miesta. Ak ho Mag nemal šancu obehnúť, tak je to len ďalší argument akú zbytočnú taktickú chybu tam Pérez spravil.
Ak by ho ale aj obehol, ta by si Magnussen užil pár sekúnd slávy, Pérez by po pretekoch prehlásil “auto proste nefungovalo” a šlo by sa ďalej, akurát by nemal rozmlátenú formulu na prach! Opakujem: bili sa o 17. miesto, to prosto pre pilota Red Bullu nestojí za to si premeriavať s kýmsi pindíkov a Pérez by to mal vedieť, nie je nováčik, ale má zbierať body.
Ja zas netvrdím, že tá kolízia bola čisto Pérezova vina. Viac masla na hlave určite má Magnussen – ktovie, možno by dostal aj trest ak by to nebolo prvé kolo (a možno na to stavil, a práve preto bol ešte agresívnejší než obvykle). Čo tvrdím je, že Pérez si tam úplne zbytočne značkoval teritórium, takticky sa mal stiahnuť a čakať na svoju príležitosť (SC) – inak bol víkend aj tak stratený.
Ten tvůj první odstavec je parádně shrnutá skutečnost. Skoro mě až mrzí, že jsem to nenapsal já .
Možná bude příští rok skvělá sezóna a kluci z Redbullu se zase po pár letech trochu zapotí.
Mam pocit ze kluci redbullacky se poti uz ted. Mozna bude super i tahle sezona. Ja tomu verim.
Tuhle písničku absolutně nesnáším.