Jo takhle to bylo, tak to jo. Taky díky.
Dobře a trefně jsi ho dostal, to nemaj rádi. Jak jsi jen mohl Teď to od nich pěkně slízneš
Pozeram, ze medzi Alzakmi sa siri nejaka prenosna choroba. Sak oni normalne jeden od druheho scurakovatievaju (pocitam ze k tomuto sa tu otvori aj jazykovedne okienko)
now kiss
to mas jak so starcami, sami sa o pol 5 rano naseru, ze nemozu spat a znicia den vsetkym, co im prisli pod ruku spinelessa mozno rano nasralo nieco a hapo mu prisiel do rany, lebo ho ma tak velmi rad, ze aj ked mu nadava, tak na hapa reaguje
Sakra, chci odebrat srdíčko po tom co vidím co se z toho zase stalo, ale nejde to! Zase další nefunkčnost zdejšího fora!
Že se na mě slítnou další jsem nečekal. Ty detaily asi bolí.
Mně chceš odebrat srdíčko jo? Tak díky teda taky.
to mas za to, ze davas srdicka kde komu
Bylo to dobrý, já docela nečekal že se to bude brát taková věc tak osobně Jsou tu asi hodně napnutý struny nebo co
A přitom takovej nevinej trošku infantilní vtípek to na začátku byl
K cemu mi to je?
Já rád vyhravam fér a poctivě po hezké bitvě.
Jakože bych měl mít radost, že jsem porazil někoho v běhu, kterej měl nohu v sádře?
Možná někdo by se z toho mohl radovat.
Já opravdu ne.
F1 byla vždy vývojová válka. V tom je 90% kouzla celé F1 a důvod, proč mám F1 rád.
Takže koukat na to, že někdo “nemá” prachy na upgrade potažmo na nový díly a jezdí se slepencem z loňska je fakt zábava.
to aj ten moj vcera ci kedy
Od koho to byl vtípek?
Předevčírem jsem zkouknul seriál Tatér z Osvětimi, asi bych ti ho doporučil.
No v mojí hlavě jsem to přečetl jako vtip, mírně vysí rací vtípek.
Ale vy jste tady všichni dokola nemocní, vy se musíte zhádat o čemkoliv
ja nacky nerad, mam este nejake nedoliecene veci z mladych cias od nackovskych kktov, takze diky vynecham
Já jsem chtěl napsat jen že to je nerovnost, né rovnost. Tím jsem chtěl i skončit.
Ale máš pravdu, že jsem tušil, že ego rHapa to zase nezkousne.
To že mi ale napíšeš, že bys mi za pravdu odebral srdíčko, to mě upřímně ranilo nejvíc. Smutnej příběh, Davide.
Neviem kedy som sa naposledy pobavil na tom, že je niekto na internete grammar police alebo potrebuje sa chytať takej pejčoviny.
Možno keby to bolo od niekoho iného ako od klubu Mokrohájik
Ale chápem, niekto sem chodí diskutovať a prezentovať názory, niekto dojde rýpať, kopať a moralizovať
Čo urobil zle?! Kvalifikoval sa na 16. mieste (aj to len vďaka chybne nastavenej klapke Haasov - inak by bol 18.)!
A v tej kolízii tiež nebol nevinne, moc dobre vedel kde Magnussen je. Plus nešlo o titul (ani o víťazstvo, pódium, ba ani o body), ale “boj” s Magnussenom o 17. priečku…
Keď už nehrá o body, tak to aspoň nemá rozstreliť – takto ohrozuje získanie titulov nielen vlastnými chabými výkonmi, ale ukrajovaním z rozpočtového stropu.
Ale predpokladám, že keď s ním už teda predĺžia zmluvu (čo je takmer isté), tak to nebude 2-ročná istotka, v ktorú dúfa, ale bude to jednak na kratšiu dobu (1+1) a jednak tam bude tučným písmom výkonnostná klauzula, ktorá RB umožní Péreza na hodinu vyraziť.