Četl jsem, že zpráva má mít přes 100stran.
Takže je Horny čistej.
Mám pocit že ty testy ani příliš nesledoval.
Jednotlivých obrázků tam asi bylo dost
Teď jsem u Alpinu. Tam řekl, že nos nemají karbonový, ale modrý.
A že mají pushrod vepředu, že to je špatný.
A co řekne Pepa, tak platí, jako to, že Binotto skončil o sezonu dřív, než realně skončil
Formulový pacient ala Stig…Koukám že jsou i originální.
On tomu rozumí a je chytrej. Ale proč to dělají takhle odflákle? Nebo jestli to lidem stačí?
Řekne, že je auto velký a těžký, pak zakroužkuje vstup bočnice na renderu
Pak řekne, že jdou protiproudu, protože používají vepředu stále pushrod.
To byla celá analýza Alpine. Přitom tam mají i zajímavé věci a spousty novinek.
Tak díky za analýzu, jsem chytřejší.
No, že tomu rozumí beru tak částečně, chytrej je, když dělá obchod s bytama. Ale jo, on prostě předhodí lidem něco a myslí si, že jsou hloupí a nesledují to. Však tam plácal, jak ty
Tak do toho ho namocil táta.
To byl zmetek první třídy. Teda nejspíš pořád je.
Prostě mafian a vekslák z 90 let.
Znám ho osobně.
Namočil … není malej kluk, aby se z toho odstřihl, nechce, když mu to sype
Si mi lajkol príspevok. A to sa nerobí, lebo potom si pokrytec. Ja len že ako sa o tom chromozóm dozvedel, keď moje komentáre default nevidí vďaka ignore listu?
Ešte mi nesedí ani to, že najskôr som ťa platil, potom si sa ma bál a teraz máš ty mňa zrovnať. Udialo sa tu niečo o čom neviem?
Nesype. Je v insolvenci, nemajetny, má pouze ošacení a 15 tisíc čistého.
Dobrá pohádka
DTS vraj o nicom. Oplati sa to pozerat?
Zatial najslabsia seria, ale ked nemas co robit vecer a nemas rozpozerany nejaky oblubeny serial, tak oplatit sa oplati.
- Uspech Red Bullu a Maxa tam nie je vobec
- O boji Ferrari a Mercedes minimum, je to totalne odflaknute a skratene na Las Vegas, Abu Dhabi minimalne a aj to prekrutene
- AlphaTauri a Lawson su tam fajn vyobrazeny
- Suboj Haas/Williams tiez fajn (aspon si pripomenieme, ze v F1 zalezai aj na miestach vzadu)
- Interny suboj pilotov Alpine celkom dobre spracovany
- Suboj Aston/McLaren tiez pomerne dobre spracovany
Sorry za spoilery.
No praveze nemam to dako chut pozerať, radsej lahnem a spim s detmi ved vstavam o 5 po novom takze ak sa este niekto prida k tvojmu hodnoteniu a spojleru tak to ani nezapnem
Nevyplatí se to, je to nuda
U McLarenu, Mercedesu, Ferrari a RedBullu se snažil už. To už bylo fajn.
Furt na základě, jak co vypadá
Takto ti to zhrniem. Ak si to nepozries, o nic neprides. Ak nemas co pozerat, tak si to pozri, ako serial ta to zabavi.