V Maranelle som ešte nebol, hovorí Hamilton. Bol tu už viackrát, oponuje mu Piero Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Četl jsem, že zpráva má mít přes 100stran.
Takže je Horny čistej. :slight_smile:

Mám pocit že ty testy ani příliš nesledoval.

Jednotlivých obrázků tam asi bylo dost :grin:

Teď jsem u Alpinu. Tam řekl, že nos nemají karbonový, ale modrý.
A že mají pushrod vepředu, že to je špatný.

A co řekne Pepa, tak platí, jako to, že Binotto skončil o sezonu dřív, než realně skončil

Formulový pacient ala Stig…Koukám že jsou i originální. :roll_eyes:

On tomu rozumí a je chytrej. Ale proč to dělají takhle odflákle? Nebo jestli to lidem stačí?

Řekne, že je auto velký a těžký, pak zakroužkuje vstup bočnice na renderu
Pak řekne, že jdou protiproudu, protože používají vepředu stále pushrod.

To byla celá analýza Alpine. Přitom tam mají i zajímavé věci a spousty novinek.

Tak díky za analýzu, jsem chytřejší.

1 Like

No, že tomu rozumí beru tak částečně, chytrej je, když dělá obchod s bytama. Ale jo, on prostě předhodí lidem něco a myslí si, že jsou hloupí a nesledují to. Však tam plácal, jak ty :smiley:

Tak do toho ho namocil táta.
To byl zmetek první třídy. Teda nejspíš pořád je.
Prostě mafian a vekslák z 90 let.

Znám ho osobně.

Namočil … není malej kluk, aby se z toho odstřihl, nechce, když mu to sype :slight_smile:

Si mi lajkol príspevok. A to sa nerobí, lebo potom si pokrytec. Ja len že ako sa o tom chromozóm dozvedel, keď moje komentáre default nevidí vďaka ignore listu? :thinking:

Ešte mi nesedí ani to, že najskôr som ťa platil, potom si sa ma bál a teraz máš ty mňa zrovnať. Udialo sa tu niečo o čom neviem? :sweat_smile:

Nesype. Je v insolvenci, nemajetny, má pouze ošacení a 15 tisíc čistého. :stuck_out_tongue::grin:

Dobrá pohádka :smiley:

DTS vraj o nicom. Oplati sa to pozerat?

Zatial najslabsia seria, ale ked nemas co robit vecer a nemas rozpozerany nejaky oblubeny serial, tak oplatit sa oplati. :slight_smile:

• Uspech Red Bullu a Maxa tam nie je vobec
  • O boji Ferrari a Mercedes minimum, je to totalne odflaknute a skratene na Las Vegas, Abu Dhabi minimalne a aj to prekrutene
  • AlphaTauri a Lawson su tam fajn vyobrazeny
  • Suboj Haas/Williams tiez fajn (aspon si pripomenieme, ze v F1 zalezai aj na miestach vzadu)
  • Interny suboj pilotov Alpine celkom dobre spracovany
  • Suboj Aston/McLaren tiez pomerne dobre spracovany

Sorry za spoilery. :joy:

2 Likes

No praveze nemam to dako chut pozerať, radsej lahnem a spim s detmi ved vstavam o 5 po novom :joy: takze ak sa este niekto prida k tvojmu hodnoteniu a spojleru tak to ani nezapnem :joy:

Nevyplatí se to, je to nuda

1 Like

U McLarenu, Mercedesu, Ferrari a RedBullu se snažil už. To už bylo fajn. :slight_smile:

Furt na základě, jak co vypadá

Takto ti to zhrniem. Ak si to nepozries, o nic neprides. Ak nemas co pozerat, tak si to pozri, ako serial ta to zabavi. :smiley: