Udeliť Sainzovi penalizáciu v Las Vegas bolo nesprávne, priznal jeden z komisárov | Magazín F1 - F1online.sk

ja tiez, ale co my o tom vieme… :slight_smile:

ja som zachytil skor pojem “pripadna peticia” takze ta realna zrejme ani nikdy nevznikla (o to je cela tato kauza absurdnejsia)

2 Likes

Znáš FIA jak umí pravidla dokonale upravovat na poslední chvíli.Viz. předjíždění v boxové uličce. To už raději nic nelámat přes koleno a nechat si poradit od týmů, jak by se mělo v takových případech postupovat, aby nestvořili další paskvil.

Chtělo by to zjistit, kdo vynáší tyhle ověřené informace, a posadit ho k soudu hned vedle Susie :smile: .

Nejlépe hned vedle zapisovatelky, aby rovnou mohla připsat: Vyškrábané oči, ukousnuté ucho, nakopnutá budoucnost lidstva… … :grin:

1 Like

Naopak, udělit trest bylo jediné správné.

Správné nesprávné… Udělit trest bylo podle pravidel a jinak komisaři rozhodnout nemohli, tohle by měl být z jejich strany jediný výstup. Pokud to takhle týmům nevyhovuje, ať iniciují změnu.

3 Likes

Ja ti nevim. Sochi 2021 a Lando Noris. Mam pocit ze i tady pravidla hovori jasne a nejak to slo. A uprime, byla to situace za kterou si mohl Lando sam. Tady se o tom asi mluvit neda.

vcera bolo vysvetlene, ze stacilo netrafit ten poklop :smiley:

1 Like

A nestačilo to? :stuck_out_tongue:

no pokial bol ten poklop uvolneny tak by sa mu sainz vyhol ale trafil by ho niekto iny, a nebolo by v tom zainteresovane Ferrari ale iny team, stejna pohadka

No je to stejná pohádka a máme stejné pravidla. Tohle se nestalo poprve a pravidla se nezměnila

Vystoupil už vůbec nějaký tým s návrhem?
Nebo se klasicky 3 dny prskalo a nevzniklo nic? :grin:

Není dosavadní řešení nejlepší?
Možná kruté… ale zároveň spravedlivé. :grin:
Je to jasně dané a nevytváří to žádné kdyby, jestli, ale…

Tak napíšeš tam all animals and channel cover a máš to :grinning:

Bych dal any… Na uvážení. :grin:

Channel cover? Ti radil Standa Řezáč? :grin:

1 Like

Máš to víc obecný, aby se neřeklo :grinning: any? To zas ptáci se budou počítat a ještěrky ne …

Nebo potkani…

1 Like

Channel cover :grinning:

Tak to máš obecný v US angličtině, protože tam rozlišujiu ty na odtok vody a ty na klasický kanály :grinning: hoši, vy zas objevujete Ameriku :grinning:

To já taky nevím. Tam asi byla lítost nad Norrisem taková, že to bylo rozhodnutí podle "není žalobce, není soudce :slight_smile: ", rozhodli, jak rozhodli a nikdo neprotestoval. Přesněji, tehdy trochu hartusil tuším Vasseur, ale asi ne dostatečně… Ale to říkají oni, že teď kvůli pravidlům nemohli rozhodnout jinak.