ja tiez, ale co my o tom vieme…
ja som zachytil skor pojem “pripadna peticia” takze ta realna zrejme ani nikdy nevznikla (o to je cela tato kauza absurdnejsia)
Znáš FIA jak umí pravidla dokonale upravovat na poslední chvíli.Viz. předjíždění v boxové uličce. To už raději nic nelámat přes koleno a nechat si poradit od týmů, jak by se mělo v takových případech postupovat, aby nestvořili další paskvil.
Chtělo by to zjistit, kdo vynáší tyhle ověřené informace, a posadit ho k soudu hned vedle Susie .
Nejlépe hned vedle zapisovatelky, aby rovnou mohla připsat: Vyškrábané oči, ukousnuté ucho, nakopnutá budoucnost lidstva… …
Naopak, udělit trest bylo jediné správné.
Správné nesprávné… Udělit trest bylo podle pravidel a jinak komisaři rozhodnout nemohli, tohle by měl být z jejich strany jediný výstup. Pokud to takhle týmům nevyhovuje, ať iniciují změnu.
Ja ti nevim. Sochi 2021 a Lando Noris. Mam pocit ze i tady pravidla hovori jasne a nejak to slo. A uprime, byla to situace za kterou si mohl Lando sam. Tady se o tom asi mluvit neda.
vcera bolo vysvetlene, ze stacilo netrafit ten poklop
A nestačilo to?
no pokial bol ten poklop uvolneny tak by sa mu sainz vyhol ale trafil by ho niekto iny, a nebolo by v tom zainteresovane Ferrari ale iny team, stejna pohadka
No je to stejná pohádka a máme stejné pravidla. Tohle se nestalo poprve a pravidla se nezměnila
Vystoupil už vůbec nějaký tým s návrhem?
Nebo se klasicky 3 dny prskalo a nevzniklo nic?
Není dosavadní řešení nejlepší?
Možná kruté… ale zároveň spravedlivé.
Je to jasně dané a nevytváří to žádné kdyby, jestli, ale…
Tak napíšeš tam all animals and channel cover a máš to
Bych dal any… Na uvážení.
Channel cover? Ti radil Standa Řezáč?
Máš to víc obecný, aby se neřeklo any? To zas ptáci se budou počítat a ještěrky ne …
Channel cover
Tak to máš obecný v US angličtině, protože tam rozlišujiu ty na odtok vody a ty na klasický kanály hoši, vy zas objevujete Ameriku
To já taky nevím. Tam asi byla lítost nad Norrisem taková, že to bylo rozhodnutí podle "není žalobce, není soudce ", rozhodli, jak rozhodli a nikdo neprotestoval. Přesněji, tehdy trochu hartusil tuším Vasseur, ale asi ne dostatečně… Ale to říkají oni, že teď kvůli pravidlům nemohli rozhodnout jinak.