Byla to darda. Za Rapida 130 5 Spead jsem v té době platil 72 600 po slevě. Byl vyrobený v BAZ a pod barvou prosvítal základ. Normální cena byla něco kolem 74 000.
Bobe taketo fotky az po 22hej
Radši Audi RS7.
Uz jses rozhodnutej?
Už zůstaly jenom nádherné vzpomínky. Na tehdejší dobu to byl skvělý vůz.
Prečo slim?
Topka bol pôvodný Playstation 1.
Títo Twitter admini sú top.
lebo som mal tento
Jaj tak, tak potom áno. Ja som mal zas tú prvú fat verziu.
A samozrejme legendy ako Crash Bandicoot, Colin McRae Rally a Gran Turismo.
Naco to tolko riesit?? Su to namysleni parchanti ktori superia medzi sebou…boli to super momenty v Rakusku…Verstapen bol potrestany, Norris tiez…bodka ide sa dalej.
Velmi dobry clanok. Dakujem zan. Ukazal ako sa jazdi bezne v tej zakrute aj ako sa predbieha.Nie ako Crashlando
Tak ešte raz.
Lando na vnútrajšku nedovrzdil. Šiel na šmyku hore mimo trať a Ver len kopíroval.
Lando išiel do prava, NIE DO ĽAVA DO SÚPERA.
Ver nedostal šmyk, on ešte pred zákrutou spravil pohyb do ľava. Ak si si nevšimol, zákruta je prava.
A británia21 ?
Hamilton na vnútrajšku, Max má na ľavo miesto na minimálne 2monoposty. A čo sa stalo ? Zatočil volantom do Hamiltona.
Alonso povedal: V takejto pozícii jazdec na vonkajšku nemôže predstierať, že monopost na vnútrajšku sa vypari.
Mal Ver miesto na 1monopost ? Mal.
Zahol do Hamiltona ? Áno.
Nech už idú monopisty v akejkoľvek časti trati, pre mña je na vine ten, čo do súpera zahne volantom.
Prečo to stále Verstapen robí ?
Neznesie prehru, radšej kolízia.
Meni smer v brzdnej dráhe.
Na poslednú chvíľu zahne pred súpera.
Vytláča.
Toči volantom do súpera.
V 2021 tu hateri Hamiltona vypisovalu waaau toto je pravé závodenie a po britanii scifi scenáre, že ho mohol Hamilton zabiť. Prečo potom do neho Max zatočil a ohrozil oboch ? Lebo je zvyknutý, že sa všetci do se rú a uhnú mu.
… preto si myslím, že to sa nedá porovnať. A či som zažil Senu? Pamätám si správu v televíznych novinách, keď sa zabil Cevert. Pár sekúndový komentár, dva prestrihy, ešte čiernobiele, potom dlhé ticho v izbe …
To je blázen.
Toprak? No, pošahaní sú tam všetci a Toprak asi najviac. Potreboval dobrú motorku a bavoráci mu ju poskytli. Už len vyhrávať.