Sargeant to už asi neustojí a Magnum je taky ve velkém ohrožení, tak by jsme dva nováčky skutečně mohli vidět.
Jak píše @PUFF Bearman v Haasu a Kimi ve Williamsu. Jestli RB vykopne Ricciho, tak i Lawsona v Béčku RB.
ten Bearman sa asi podari, bol by som zan rad
Ale jo, na to si nějak zvykneme.
Já si myslím, že všichni tři adepti si F1 zaslouží. Vlastně dva. Kimi mě zatím ještě moc nepřesvědčil, ale v F1 bych i tak uvítal. F1 potřebuje oživit.
Podívej jak to Emilovi nesluší.
Eisele říkal, že se tam Jos producíroval po paddocku, chodil do Mercedes hospitality a furt tam mluvil s mechanikama Mercedesu. Že prý mají nějaké pikošky, které ale nemohou říct nahlas. (klasika)…
A pak něco, že to bude buďto z RB ven Verstappen nebo Horner.
Ja som aktivny dneska dost, ale toto ma prebralo
Tak vidíš že tu nejsem zbytečně.
To by bolo pekne “fópá” keby mal kombi MERGL a RB šiltovku
Nik tu nieje zbytočne… Teda no
Jinak toto je reálné.
Táta Landa dal like na tuhle fotku, ale pak po čase to odstranil. Je toho plnej Twitter a Reddit.
Silváč může být.
U téhle situace říkal Eisele, že to byla pro něho největší špinavost a ne ten incident předtím.
Že Max nemohl vědět, jestli má nebo nemá Lando poškozený vůz a on s vlastním defektem ho tam tlačil do trávy.
Tlačil no, i s defektem nesměl za žádnou cenu Norris předjet
Toto bol dalsi dovod, preco mi dnes prislo nie moc spravne a fer, pomaly viac riesit bezhlaveho Landa “spoluvinnika” a taketo momenty viacmenej ignorovat…
Ještě táta Landa do toho, ten v té sbírce otců zatím chyběl!
Dřív to bylo chichichi chachacha, sem tam zázračné podium jinak oslavné tanečky z 5-6. místa.
A teď už jsou ve hře s velkejma klukama.
Už to začíná být vážné, tak do toho musí taky vstoupit.
Né každý je tak silný jako Hamík, který se se dokázal vymanit ze stokholmského syndromu svých rodičů docela brzy.
Inak este k tym prestupom a 2025.
Ako sa bude musiet citit taky Mick, ak by nakoniec do Alpine isiel Sainz a odoberali by motor Mercedes
Ako rezervny pilot Alpine, nedostane sedacku, ani aj ako rezervny Mercedesu a Toto o nom prehlasil ze si zasluzi miesto v F1
Cim samozrejme vobec netvrdim, ze ho ma Alpine zobrat, to vobec…