Co máte s tím Ústím?
Jsem z Prahy, v Ústí mám jen domov
Ok, tak potom sme sa nepochopili.
P2 mizeria vysledkovo nie je. No z pohladu potencialu na co malo auto, tak realizacia pretekov bola mizeria, tak som to myslel.
No to je snad ještě horší varianta
V Ústí bys měl dát pár kopeček na hlavu, aby byl klid
Je rozdíl se tam přestěhovat nebo se tam narodit
Ako mat k dispo GT3 pocas prace len tak na obed, to je velka parada.
Mozno raz, zatial mam priority ine, no aj tak v takej cenovke by ma asi viac lakalo nejake Lambo, pripadne Ferrari. Dizajn aj znacky mi pridu exkluzivnejsie ako Porsche.
A aby som bol v obraze, tak o akom tvojom aute to Honzi pise? Ze co je nejvic poruchove auto?
Už si doložil ty exekuce nebo ti zas praskla cévka, že nechápeš psaný text?
Zapomeň na to, on ani nevlastní žádný auto, jen se chlubil cizím peřím, který ještě zvládl nabourat, to je borec
Preco pises nezmysly? Pokial to je len vratena vec za exekuce tak chapem
Ale nemal by si si vymyslat lebo sa ti to moze vratit presne ako bumerang
Su obecne Cupry poruchove auta?
Ake je najmenej poruchove?
Víš, že si tohle můžeš dohledat sám, že jo?
Já nefunguju na principu, abych někomu něco vracel. Zase se snažíš zapojit dost mimo
Já jo, ty seš si jistej tím co píšeš? Že tu píšeš o tom, že mam exekuce a jsem nefachčenko, ale když to máš doložit, tak se trapně už na to neozýváš? Vždyť to je prostě žumpa, nic víc
Ty si nejaky optimisticky. Ten drevak ich neurobi ani 25.
Preco sa pytas nezmysly?
Pisanie nezmyslov je jeho dennodenny chlebik na tomto fore.
To ano, taky Macan (pripadne aj Cayenne) asi vie byt fajn daily, ale tam je aj prijatelna cenovka a nie je to zas taka exkluzivita ako GT3.
Cupry osobne nemusim, pre mna je to len zbytocne drahsi Seat, hoci s celkom peknym dizajnom. Vsetci v okoli co obzeraju Formentora (a ze ich teraz je dost), tak im vravim, ze radsej BMW X3.
A hlavne kupovat nove auto ako fyzicka osoba mi pride dost nezmysel. Radsej 1-2-rocne, ktore byva vyrazne lacnejsie. Nove jedine ako firma, ked to vies odpisat.
Ježek reagoval na mě, ne na tebe. A proč o sobě píšeš ve třetí o sobě?
Spravte si vsetci 50 klikov, prepina vam z testosteronu
Rok 2023 toto som videl, tak som naivne myslel, ze mas aktualne info napr konkretne na rastorov model
Proto jsem ti hodil výčet z googlu, kde máš AI. Zade si tu nehrajme na “když tohle přesně nedoložíš podle mých představ, tak to tak neexistuje”
Formentor nemusí byť zlý, ale pre mňa za tie peniaze nezmysel vzhľadom na to, čo to auto ponúka.
S názorom na X3 súhlasím, vlastním X3 30i. Vyberal som medzi ňou a X3 M40i, a síce výkon fajn, za tie peniaze navyše mi to nestálo, nie som cestný pirát, čo by cez dediny lietal 120 a za každú cenu potreboval predbiehať. Ešte som zvažoval aj 6 GT, ktorú už BMW bohužiaľ zarezalo, no bolo to super auto rovnako ako 3 GT.
Akurát ma mrzí, čo BMW robí za dizajny posledné roky. To, čo vypustili za novú X3, tak to je nechutné. Aspoň si dlhšie nechám tú súčasnú, tá bude vedieť slúžiť dlhé roky a bude mi stačiť. Alebo sa začnem obzerať po medvedíkoch.
–
Myslím, že ho vzal.