ja si myslim, ze v ludoch problem nie je. Maju tam skvelu inziniersku zakladnu odkial inzinieri permanentne odchadzaju za uspechom do Anglicka. To mnozstvo ludi, ktore Ferrari dalo F1 by kludne dalo na dalsiu scuderiu. Nie kazdy chce zit a pracovat v Anglicku. Ked sa to dalo v 1995-2005 da sa to aj teraz. Dnes su komunikacne bariery este mensie.
To jsem zrovna četl, že týmy mají stejné rozpočty.
Pošli fotku, když si četl, že můžeš ukopnout přední křídlo a bez problémů dál jet v závodě
Čemu se divíš?
Když mi aktualizují mobil, tak je můj výraz mnohem zklamanější i vzteklejší v jednom.
Ja z principu neverim tak polovici veci co su zdielane na internete, tuto by som urcite nemal ziadne ocakavania
Snad na to prides sama
Za mna minimalne do konca sezony 2027, je pre mna naozaj kardinalna blbost ho poslat doprd3le v podstate uz jednotky mesiacov pred zmenou pravidiel
To by Puff neudělal, ten se tu prezentuje jako slušný člověk hledící na čestné chování. Ten by přece nelhal, že ne, že ne?
aj ked by bol 2026 uplny prepadak?
Klidně ať tam je do 2050.
Takhle neškodné Ferrari bylo naposledy v roce 2020.
Hlavne preto
To vies, ze nie
Jdi si na Grindr jestli chceš fotky chlapů.
Zkus to tady jestli to funguje
Takhle nabalovat Puffa napřímo jo?
A keď bude 2026 rovnaká mizéria ako 2022?
Tam im auto spočiatku síce vyšlo a malo na titul do leta, ale práve tou mizériou tímu to bolo úplne zbytočné.
Aj v tom prípade by mal ostať do konca 2027?
Ja si myslím, že ak Vasseur podporu má a chyba je na jeho strane (to vie len Ferrari), tak čím skôr ho vymenia, tým lepšie.
Napríklad taký Horner (keďže bol spájaný s Ferrari) by vedel v priebehu zimy aplikovať to, čo funguje v RB (čo sa týka pretekového tímu) a navyše možno zobrať so sebou pár ľudí zodpovedných za stratégie v RB alebo pretekových inžinierov.
Samozrejme na zmenu celej štruktúry treba viac času, ale ak už máš auto na titul, tak podstatný je hlavne pretekový tím. A súčasné Ferrari aj keby auto na titul malo, tak to je málo, lebo by zlyhávali v realizácii pretekov.
2022 nebola mizeria. Ak to tak bude v 2026 tak to bude este dobre
inak ja uz fandim Red Bullu
Ja nvm od posledneho titulu maju tie iste problemy, nemyslim si, ze Vasseur je pricinou, alebo ze bol Binotto pricinou
2022 mali super auto, leclerc robil par chyb ale redbull ich primarne predbehol vo vyvoji, urcite to neberiem ako tragediu
Ak naozaj Cardille stal za autom na 2025 a je to jeho “vinou”, ze sa 90% ci kolko suciastok menilo, Vasseur mohol max zasiahnut aby to nepreslo, ale to je otazkou kedy sa to riesilp a hlavne Cardille im tam robil kus problemy ohladne odchodu sa mi zda ale nepamatam si to presne
Ale jasne, ked hodnotis uspech teamu podla toho ci vyhrávají konstruktérov a jazdcov tak chapem
Ked uz si zmienil Hornera tak nie, nemyslim si, ze by tam Horner nieco viac dosiahol
Rady a tipy predsa daval uz Vettel po odchode z rbr a vieme ako to dopadlo
Tak zase neprehanaj. Tak zle to s tvojim IQ nemoze byt.