Turrini odkazuje „dedinskému farárikovi“ Vasseurovi: Novinári za výsledky Ferrari nemôžu | Magazín F1 - F1online.sk

Ďalší šikovný ako Honzík, čo sa pochváli svojou identitou a potom sa za to hanbí?

2 Likes

Jo, jo, dal sem odkaz na nejaký článok aj so svojim kontom a fotkou. Tak som tú jeho fotku sem vylepil s otázkou či je to on? Odvtedy som tu JB22 nevidel :grinning:

6 Likes

Lol, toto ma obislo, ale good job. :grin:

Keby sem ja dam niekoho fotku, tak to by bol iny shitstorm. Byvaly Jos sa tu za tento legendarny krok spomina dodnes. :joy:

Pozeram, ze typek si aj zmazal profil. :clown_face:

Co je na tom good job, že tu postujete jména a fotky? Spíš to ukazuje váš otřesnej charakter.

Vy šupáci.

Jeste máte šanci dát sem svoje profily a tím vyrovnat rovnováhu ve vesmíru.

3 Likes

Good job, další datový analytik z Temu co dostal ban

3 Likes

Tak pokud sem JB22 postnul vlastně svojí identitu sám, tak to vtipné je :wink:

5 Likes

image

Není teď JB22
image
?

1 Like

Však já sem dám taky svoji identitu.
Mně to je jedno.

Tomáš Havránek
32 let
Lhota pod Libčany.

5 Likes

ako sa da zmazat profil?

Prosím tě, myslíš, že Jos napsal něco co je pravda? Ten plácá nesmysly od rána do večera

Dejve, ty aby ses nezačal stavět zas do role zastánce největší žumpy tady :roll_eyes:

mas pravdu. JB22 dostal pravdepodobne ban

1 Like

lenze, jeho prispevky su zmazane tiez a to sa u zabanovanych nestalo. @Milan.Kubala ako to docielim?

Někdo nahlašoval s osobní zprávou pro admina, aby byl ban a mazaly se zprávy

1 Like

Neda, jb dostal ban, nasledne aj jos is black dostal ban

Sam si ucet nezmazes, ver mi, tebe by som prvemu dal echo keby to slo

jos is back nema ban

Tak sorry, myslel som, že sa to dá.

A myslím, že pri perma bane sa automaticky zamžú aj všetky príspevky.

Stalo sa to tak aj temnemu syrovi. Ked dostal ban, tak vsetky jeho prispevky zmizli. Pochybujem, ze by ich admin zmazal rucne (hoci aj batchovo vsetky naraz).

ok a za co sa da dostat perma ban?

Jos Is Back nie, ale Jos Is Black ano. To si klaunici Honzici vytvorili nejaky wannabe trollovaci profil na mna. Nevyslo. :slight_smile:

Ale ani neviem kto ho nahlasoval, kedze ja tu nenahlasujem takmer nikoho a nic (dokopy som nahlasil mozno 2-3 prispevky este davno).

3 Likes