Todt vystríha Red Bull: Pamätajte na rok 2005 | Magazín F1 - F1online.sk

Ja ta neurazam, ja ta opisujem. :slight_smile:
Jediny na koho som ofenzivny si ty, lebo si proste r3tardovany provokater, ktory si v online priestore kompenzuje komplexy a nedostatok sebavedomia z realneho zivota. :slight_smile:

Tiez som si priznal, ze nemam trpezlivost s vyslovene hlupymi ludmi diskutovat donekonecna o tom istom, ked este zamerne klamu. :slight_smile:

Ked to dohodnes kludne. Za Honzika by som ani nechcel vela penazi, lebo by to bola rychla zalezitost aj bez pripravy. :slight_smile:

co? ved to je exemplarny priklad manipulacie s datami. Staci to porovnat napr s 2023. Priemerna startovacia pozicia:

2016
majster - 1.81
vicemajster - 4.14

2023
majster - 3.18
vicemajster - 8.2

2 Likes

Jaká manipulace s datama? já jsem psal o tom, že Merc měl i technický problémy a to se projevovalo i v Q, jak jinak to chceš zohlednit?

ja myslim, ze tym to nezacalo. zacalo to tym, ze z nejajakeho dovodu ti nevonal fakt, ze Mercedes 2016 bolo najdominantnejsie auto snad v celej historii sportu. Viac ako RB19. Odkedy toto niekto zmienil, tusim to bol Jos, tak proti tomu faktu stale bojujes.

2 Likes

Ne, bylo to naopak a ty hysterické vyjevy od Jose tu furt videt můžeš :smiley:

nehnevaj sa, ale naopak to nebolo, dobre si to pamatam, pretoze presne kvoli tomu, ze som sa vtedy zastal Josa, sme sa istu dobu mali v zuboch, mozno si to vytesnil, alebo si zabudol ale ja nie
:smiley:

hlavne je, ze o nic nejde, rozne nazory na veci predsa este stale mozu koexistovat, ci nie?

2 Likes

Můžou, však jsem tu psal Davidovi, je to jejich boj, že neuznávají odvedenou práci RB :slight_smile:

tymto moc ten druhy nazor ale nerespektujes :smiley:

Mozes poslat aktualizovany ignore list, ze ci sme z neho vypadli vsetci traja alebo len ja? :smiley:

Blejt musi akurat tak tvoja mama ked cita co tu pises. Si sa kompletne utrhol, uz nerespektujes dokonca ani svo :slight_smile:

Názor je jedna věc, projev názoru je věc druhá. Někdo, kdo se vzteká, jako 5-ti leté dítě a neumí nic jiného, než urážky v protiargumentech, tak takového jedince opravdu respektovat nemůžu

Bolo to presne tak ako pises. :slight_smile: Ked bol Honzik v koncoch, tak napisal, ze ked bude mat cez den cas, tak dohlada nejake data Mercedesu z 2016 a potom ich sem posle a uz na ne vsetci zucastneni cakame vyse mesiac a data nikde. :smiley:

1 Like

to je potom na mieste otazka, ci v diskusii ides skor po obsahu alebo po forme

Tak to je složité říct, protože já se stále bavím o tom topicu, ale Jos tady v křečích vypisuje urážky. Takže bych řekl, že u mne je to o topicu a diskuze k tomu (i když ne vždy učesaná) a u Jose je to vyloženě o tom, že mu IQ klesá stále níže a nezvládá jinak reagovat, než co předvádí :slight_smile:

Ja nemozem respektovat niekoho, kto sa smial z toho, ze mal iny clovek infarkt (bez ohladu na vztah k tomu cloveku).

Dokonalo si naplnil slova Ferdu - Hogr je ulhana spina. A to je presne dovod, preco ti kludne verejne napisem, ze si skratka zivy k0k0t. :slight_smile: K ziadnemu normalnemu clenovi fora som v zivote nebol vulgarny, hoci sme tu mali rozne diskusie s roznymi nazormi, ci uz k F1, politike alebo inym temam. Aj ked sme nesuhlasili, povedali sme si svoje, niekedy niekto zmenil nazor, inokedy nie a tam to koncilo. Ale ty si proste k0k0t a hotovo. :smiley:

@Hedgehog @helmutko dik, ze aspon vy viete a pamatate si ako to bolo. :slight_smile:

Díky za názronou ukázku, jak moc si jednoduchý a nezvládáš jinou argumentaci :slight_smile: tak to se omlouvám, že si měl v roce 2023 potřebu psát, že Mercedes 2016 byl dominatnější a já na to reagoval, sorry, zase reakce na ty tvoje komplexy :slight_smile:

Ja som ti dal hore fakty, cisla a statistiku. Len som ju obohatil o opis tvojej osoby, stale vsak platia fakty uvedene vyssie:

Ale ak vezmem do uvahy fakt, ze mozno nie si “ulhana spina” a totalny provkatersky d3ment, tak je to mozno tak, ze si len nerozumieme. Ja pisem cisto o monoposte ako takom a ty pises o kombinacii monopost + pilot.

V tomto ponimani mas teda pravdu - Verstappen v RB19 je najdominantnejsia kombinacia pilota a monopostu v dejinach F1. :slight_smile: