Tu treba pripomenut Lujza, ktory jazdil v monoposte, kde bolo vidno aj opticky ze skace, ako by mal kockate kolesa, vtedy bol na smiech a teraz to povie Verstapen, ktory jazdil v top monoposte a fanusikovia madmaxa su ticho…
Teď zpětně, rozhodně. Ostuda, že takto extrémně šikanovali jezdcovo zdraví.

Opat si uplne mimo.
Hamilton nariekal, ze ich monopost poskakoval na rovinke preto, lebo bol tragicky a bez nadeje na uspech.
Verstappen s Gaslym hovoria ale o niecom inom ako poskakovani, ktore vymizlo uz davno.
To som uz videl 100x… Donk pravdepodobne z ducha zmizne, lebo ked ma niekto cez 30fragov a nepostupid dalej, je nieco zle 
Este ze nam to vysvetlil fanusik Verstapena.
Ze spiritu vyhodili po Majoru dva jeho spoluhráče no. 
s1mple býval best. Bavíme tyhle insane reflexy s AWP. 
SIMPLE je uz iba legenda, ktora keby sa vratila a odohra 2-4 roky v dnesnom cs2, jeho reputacia by stratila… Tie roky s5 mu sedeli. Tak isto nas Guardian bol spicka, len bohuzial nedosiahol na tolko uspechov ako simple, vzdy hrali detaily proti nemu aj ked ustrielal superov ako maly boh…
HH maly boh… HEAVY GOD
vidis, stari hraci sa vzdy vracaju… Ale simple na to uz nema… ukazal to vo FAZE…
A koho vyhodili zo spiritu ???
Urobili chybu, ze nezobrali z becka Kyosukeho a nechali ho plachnut do sokolov… TO BOLA CHYBA. Ale nechceli ho mat vedla donka… ale ako vidiet v sokoloch vedla nika nie su ziadne konflikty…
Tak nevím zda vyhodili byla správná formulace ode mě, spíš je posadili na lavičku? 
Team Spirit benches two players following a disappointing season - Chopper a Zweih.
U Choppera to bylo jasně vidět na Majoru před koncem roku, Donk sám Spirit těžko mohl potáhnout do finále.
Ale nejvíc se mi líbil ZywOo z Vitality.
—————————————————————-
Takhle se zastavuje rush na Ancientu.