Antonelli bude určite v hľadáčiku a dobre sledovaní merglom. Ak to tak je ako tvrdí Toto tak je to jasná jednička. Risk môže byť zisk alé aj strata. Takže asi skôr rok vo wiliamse nech sa zabehne a od roku 2026 mergl. Ale kdo by na rok šiel pretekať do merglu keď potom by dostal padáka to nedáva moc zmysel.
Napísal som im cez tlačidlo (Máte pre nás odkaz, tip alebo ste našli chybu?) pod článkom, že tam majú chybu a má tam byť Mercedes namiesto Ferrari.
To jsem si oddychl. Už jsem myslel, že plán A bude fakt Alonso…
ale to iste platilo aj o verstappenovi ktori ani to f3(s nizkou konkurenciou) nedokazal navyse vyhrat
to ci sa presadi v f1 sa da zistit az vtedy ked do f1 pride. pre kazdeho plati, ze kym nezacne jazdit v f1 tak su to len dohady ako kvalitny bude
mercedes si moze teraz dovolit pockat kludne aj do jesene a mozno aj do konca sezony na to ako sa tento mladas uchyti v f2. ak bude valcovat tak mozu rozmyslat o tom, ze ho daju rovno do mercedesu. ak to bude len take tesne vitazstvo, pripadne ani to tak ho mozu supnut za 10-15milionov do williamsu na 2 mozno 3 roky do williamsu
nedava zmysel mu davat rok do williamsu a potom v 2026 do mercedesu, ked v tom roku pride k velkym zmenam
bud ho nasadit hned v 25, alebo potom az o 2-3 roky a na ten cas zobrat kludne toho starca zo spanielska
Sampionat sice nevyhral, ale jazdil za Van Amersfoort Racing proti Preme, mal o 6 DNF viac ako Ocon a zaroven mal najviac vitazstiev.
A pocas svojej sezony v F3 presvedcil natolko, ze mali onho zaujem v akademii Ferrari, v Mercedese a aj v RB. Antonelli zatial nejazdil ani tu F3.
Suhlasim.
Tak isto suhlasim, ved presne to som napisal vyssie:
Ano, ja dokonce tipuji ze je vsechno jen medialni clona pouzita jako protivaha proti prestupu Hamiltona, pred zacatkem sezony vsechno odvolaji, Horner bude cisty a jedeme.
o 1, ale ocon jazdil ovela konstatnejsie ako maxo a ziskal o 6 druhych miest viac
a preco ich mal, nejazdil nahodou na verstappena? neviem, nesledoval som, len sa pytam
inak to, ze lujzo oznamil odchod tak skoro je pre mercedes vlastne aj vyhoda, lebo uvidia ako ich mladas dokaze jazdit pod tlakom, lebo ten tlak na neho uz zacal teraz. ak by lujzo mal stale zmluvu tak by urcite nepocitoval taky tlak, ze sa musi ukazat, lebo to bude rozhodovat ci pojde na zacvik do williamsu, alebo rovno do mercedesu
Obávám se, že se jedná naopak velký pjůser.
Dokonce bych byl rád, kdyby se nakonec ukázalo, že to byla pouze nějaká hra.
Ano, doba se mění, dříve asi lidé preferovali šikanu na pracovišti.
Co tam je za nápis na tý bočnici?
Něco jako “Hamilton nám chybět nebude”
Aj ja osobne ho vidím ako najvhodnejšieho kandidáta. Aj keď som pochyboval o jeho prestupe do F2 a preskočení F3, tak teraz sa to javí ako neskutočný krok. Vlastne spätne aj bez Hamiltonovho prestupu to je dosť logické. Aj sa aspoň ukáže ako dokáže zvládnuť väčšie skoky medzi kategóriami.
Jedno čo môže byť mierne problémové je to, že ešte nemal tímového kolegu, ktorý by mu bol ako tak rovný. Keď už na neho niekto vyvíjal tlak tak to bol väčšinou niekto z iného tímu. Samozrejme na druhú stranu to môže ukazovať aj jeho kvality.
No a nakoniec, Antonelli problémy robiť nebude, hlavne v prípade, že Mercedesu sa podarí postaviť schopné auto zatiaľ čo taký Alonso (hlavne on) ale aj niekto iný by istým spôsobom mohli byť problémom.
Ak by to bolo tak ako pises tak na jeden rok by bol najidealnejsi Mick. Je to ich testovaci jazdec tie auta pozna a je skoro zadarmo a vzal by aj rok len aby sa dostal spatky do f1
Ne, ale nemluvilo se o tom, takze to zrejme byly dost tezky situace, rozumime?
Na tak kdyz to nebyly sprosty pohlednice, tak asi bossing, pokud to nakonec bude hromadna stiznost mohli by ho vypraskat, stejne je tam k nicemu, ale celkove je mi to dost jedno nezalezi na tom.