No nic, asi se nedočkám, viděl jsem, že tu něco napřed smolíš, ale ty sis nejspíš pak uvědomil, jak velkou kravinu jsi zase napsal. Možná přeci jen máš v sobě kousek sebereflexe.
Vettelovec no, místo toho aby uznal že Alonso ho překvapil jak rychlej proti Strollovi konstantně umí být, tak bude jen parazitovat na těch 10 bodech které ale v celkovém součtu těžko něco mění.
Cowell o výkonu Aston Martinu:
“To, co nám říkal aerodynamický tunel a nářadí, že auto bude rychlejší, neodpovídalo trati.”
Tu to plati ale u redbullu boli posmesky hej? krásne krásne
Mě to krásné nepřijde, ale tak se klidně vypinďuluj
Jj, to vypadá na problém, co byl s předcházejícím aero tunelem a CFD, proto AM dalo letošní monopost do nového tunelu, aby zjistili, kde nastal problém
No prý jim to háže uplně něco jiného, ale co jsem pochopil tak ani to neodpovídá realitě
No to ne, to jsou ještě ty předešlé nástroje, které neodpovídají. Proto probíhá tohle ověřování. Letošní AM se do nového tunelu dostal až teď v březnu
No Cowell se drží toho že chtěj mít vítězný vůz už v roce 2026, doufáme
Tak samozřejmě, že to bude muset být cíl. Hlavně potom, co Mercedes vypadá výbroně s motorem na 26, ale jen co se týče ICE, najednou se objevují zprávy, že elektrická část není tak dobrá, jak se doufalo a mají problém to propojit s ICE
soft - počkat na red flag a přehodit to na hardy
Jinak ten Brundle, no comment
to jo no vettelovec, ktery to nezvlada dodnes, ze se ho aston zbavil. Ale ze si to bude kompenzovat na excelu, to me nenapadlo.
je to vubec mozny ten Brundel? Co mu Alonso provedl?
Cowell o nevylepšování vozu pro rok 2025 výměnou za vůz pro rok 2026: “Zbývá 20 závodů s těmito pravidly a pět let s dalšími pravidly. Rozhodnutí se musí udělat a my nemůžeme teď panikařit a měnit to, čemu věříme.”
Ano, příjde balík vylepšení do Imoly, něco do Barcy a tím to letos končí
Snad se ta letošní mučírna hodně vyplatí.
Cowell, zvěsti o Verstappenovi a postava Alonsa: “Fernando je neuvěřitelný jezdec se super-soutěživou osobností. Má smlouvu do konce roku 2026. Se sestavou našich jezdců nemáme žádný problém.”
Čemu se Alonso diví? Co Whitmarsh nezvládl v McLarenu, to v Astonu dotáhl až do úspěšného konce.