Súperi len ťažko prehĺtajú náš úspech, tvrdí Horner | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull zažil v tomto roku svoju vôbec najdominantnejšiu sezónu vo Formule 1. Z 22 veľkých cien ovládol až sedemnásť pretekov, pričom Verstappen si na konto pripísal rekordných pätnásť triumfov. Tímu z Milton Keynes sa tiež podarilo získať oba majstrovské tituly – a to po prvýkrát od ročníka 2013. Podľa Christiana Hornera zvládajú súperi úspech rakúskeho celku len ťažko. O to viac sú ale motivovaní sa smerom do budúcnosti zlepšiť.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/84663/superi-len-tazko-prehltaju-nas-uspech-tvrdi-horner

Ešte že ty si to daval s Gráciou kráľovnej Alžbety :joy:

Nedáva áni len ten úspech s ňou :woman_facepalming: ale komentuje iných.

Je to tak jak to rika. Prisli limonady a zacali vsem vypoustet rybnik. Minula sezona byla naprosto epicka, s titulem pro toho jednoznacne lepsiho s horsim autem. V letosni vyhralo auto a prohraly chyby konkurencniho teamu. Tady nemuzu rict zda byl Charles horsi, protoze okolnosti byly hodne proti nemu a jeho kvaldy byly fantasticke.

Spravil viac jazdeckych chyb to zasa budme fer

Väčšiu hodnotu samozrejme mal a FIA to aj vyčíslila. Koľko to bolo? 2 milióny? Už si to presne nepamätám :clown_face::clown_face:

Nic nemá na McLaren v roce 1988 a vůz MP4/4.

To si zasa ty FunTomas, Black bananas a pod??? Dva roky si psycho robil z Hamiltona a teraz nech to je vyvazene z RB???

Tam ale tym provozoval dva auta nastejno, letos jedno extra diky ulitym penezum bokem pres limit, kolem 2,5mil.

To nebol úspech ale podvod

“gALakTicKÝ luP !!!1!” :smiley:

1 Like

Horner to popísal dobre haters gonna hate :sweat_smile:

Zas to drzé sebavedomie Redbullu. :man_facepalming:

Však 2021 Max vyhral neférovo a to on nema rád. Nema rád keď mu k tomu titulu dopomohol Perez vybrzdovaním Hamiltona. K tomu ešte musel dopomôcť Masi a tiež celu sezónu tažili z prekrečeneho rozpočtu.

Myslím že im nieje čo závidieť. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Nesmi se zapomenout na to co se stalo v sezone 2021, černy rok F1 se nesmi opakovat, bohuzel stejny tym uzil podvodu i letos, i kdyz z jineho soudku.

Letos se ani nesnazili vse maskovat, tak je to jednoduche.

Kazdopadne pristi rok nas ceka dalsi svindl, pokud to nemel na svedomi stary muz, ktery jiz neni mezi nama, mozna jeho odchodem korupce skoncila, uvidime.

Skupina lidi z Red Bullu urcena k objevovani, legalizaci a vyuziti sedych zon uz davno jede naplno.

Typický fanúšik Mercedesu. Pokiaľ využíva šedé zóny jeho obľúbený tým tak je všetko v poriadku lebo veď sú to hlavičky. Akonáhle to robí iný tým, tak sú to podvodníci. A uvediem aj ďalší príklad. Max nenechá miesto Lewisovi, tak Max jazdí ako prasa a vytláča nedotknuteľného. Lewis nenechá miesto Maxovi, tak Max sa tam samozrejme nemal čo pchať. A takto by som mohol pokračovať s príkladmi na margo vášho dvojitého metra ďalej.

3 Likes