Sulajemove kontroverzné návrhy prešli. Získal aj právo vetovať kandidatúru svojich súperov | Magazín F1 - F1online.sk

mas pravdu amici tie miliardy do roznych cudzovladok pumpuju cisto z filantropickych ucelov :slight_smile:
jak moze byt clovek az taky sprosty ako ty?

Aha, takže Musk hodil čísla na xko a ty z toho vyvozuješ, že jsou to náklady na údajnou propagandu v Maďarsku. Tak čekal bych fakta, když tu začneš něco tvrdit, jak si psal o naivitě nebo hlouposti, tak tohle mě přijde extrémně naivní/hloupé. Ale to tu slyšíme od 5 kolony furt: nezizkovky, Soroš, Západ a progresivismus - všichni nás chcou ovládnout a jednat v jejich zájmu.
A pak ti Rusko začne válku a ty tu kvedláš něco o nezizkovkách, není ti minimálně trapně?

Je to susedná krajina a evidentne o nej vieš prd makový, tak si neviem predstaviť čo vieš o západných krajinách nebodaj o USA. Určite je celá tvoja rodina nadšená z tvojich názorov a octujete balkóny ostošesť.

3 Likes

dochadzaju argumenty?

1 Like

Taky jsem viděl seznam, co za šílený skupiny se podporovalo a to jenom ve střední Evropě. Dobře, že to Trump zrušil.
Ty peníze teď můžou jít třeba na dostavbu plotu s Mexikem, nebo na gumové projektily :laughing:

1 Like

No argumenty ti očividně došly

takze trump je podla teba uplny hlupak, ze sa dobrovolne vzdava soft power v prospech volakych pofidernych nasprostastych kecov co maju mobilizovat domaci lud aby ratoval svoju klesaujucu podporu?

trump hlupak je, chces snad o tom pochybovat? :slight_smile:

tu sa zhodneme.

1 Like

Nie, len Rusko nás chce ovládnuť. Západ to robí nezištne, pretože má dobré srdce a chce demokraciu v celom svete.

USA dokonca žiadajú od Ukrajiny ich nerastné suroviny, aby sa Ukrajinci mali lepšie, je to v ich vlastnom záujme odovzdať odovzdať svoje prírodné bohatstvo. :sweat_smile:

co by si si vybral ty keby si bol ukrajinec? aby to nerastne bohatsvo vytazili americke firmy, alebo ruske? samozrejme vedlajsi efekt toho bude zaclenenie do prislusnych mocenskych struktur.

1 Like

Dostuduj si dějin a najdi si rok 1968 Československo - SSSR vztahy. Potom mi dej vědět, kdy tohle udělalo zlé US, díky

To je ale ina tema. Ja len narazam na to, ci len Rusko si ide svoje vlastne zaujmy a zapad je ten spasitel, ktory pomaha po celom svete alebo je to boj z oboch stran a kazdemu ide primarne o svoje zaujmy?

Ty uz si si kubansku raketovu krizu dostudoval Honziku, ked tu niekoho posielas si nieco dostudovat? :clown_face:

Ked sme pri 1968, tak by sme sa mohli pozriet napriklad aj na Juhoslaviu.

Ja, narozdiel od teba, nepopieram ziadne ciny jednej strany a v nicom neobhajujem ziadnu stranu.

Však si z té diskuze zase utekl, jako vždy.

A na cože se chceš podívat? Jugoslávii? A dvě genocidy od Srbů? Jo tak můžeš no

Tam ostalo mŕtvo na tvojej strane.

100x opakovaná lož od teba sa nestane pravdou. :slight_smile:

mne ide primarne o moje zaujmy. chcem zit v spolocnosti kde nie je vsade bordel, spina, chlast, bieda a kurupcia, kde nemusim kazdemu muklovi nosit uplatok a prosikat sa tym padom nechcem mat s ruskom nic spolocne. as simple as that.

6 Likes

@Jos_Is_Back však si utekl zase, protože nemáš argumenty, a ještě tu děláš zadarmo propagaci Ruska😀

Ale to je úplne iná diskusia a téma. Neviem prečo tým reaguješ na mňa?

Aby si to mal všetko splnené, tak musíš ísť asi jedine do Švajčiarska, lebo v USA (o ktorom som písal) nebudeš mať splnený ani jeden bod, rovnako ako ani v Rusku. Budeš tam mať akurát možno osobne ekonomicky lepšiu situáciu (záleží od tvojej šikovnosti), ale bordel, špina, chlast, bieda, korupcia a dokonca aj extrémne množstvo drog je aj tam.

ani neviem. nejako si sa sem priplietol.

1 Like