Sulajemove kontroverzné návrhy prešli. Získal aj právo vetovať kandidatúru svojich súperov | Magazín F1 - F1online.sk

ty si asi nesledoval sumy ktore zverejnoval musk ked skrtal vydavky v usaid a v dalsich vladnych agenturach

ty si nemysli, ze amici davaju tie peniaze do mimovladok z filantropickych ucelov, takyto nazor moze mat len totalne naivny, alebo totaln blby clovek
normalny clovek vie, ze tie peniaze sluzia na ziskavanie si ludi pre americke zaujmy a ti ludia ich maju presadzovat vo svojich krajinach a tomu sa ak nevies hovori propaganda

ved mnohe tie americke agentury vo svojich stanovach maju, ze tie granty davaju preto aby ti ludia presadzovali zaujmy amikova. oni to dokonca takto navrdo priznavaju, len nasi mimo(lepsie povedane cudzo, lebo peniaze na ich cinnost pochadzaju z cudzini)vladkari sa tvaria, ze nie, oni ziadnu proamericku propagandu nesiria :slight_smile: len ked im niekto splechne do oci, ze tie agentury maju vo svojich stanovach, ze prijemca grantu dostava peniaze na presadzovanie amickych zaujmov tak sa vykrucaju, ze to su len take vseobecne frazy a amicka zaujmy su vlastne sirenie demokracie vo svete :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:
videli sme sirenie demokracie na amicky sposob a s demokraciou to nema nic spolocne :slight_smile:

2 Likes

mas pravdu amici tie miliardy do roznych cudzovladok pumpuju cisto z filantropickych ucelov :slight_smile:
jak moze byt clovek az taky sprosty ako ty?

Aha, takže Musk hodil čísla na xko a ty z toho vyvozuješ, že jsou to náklady na údajnou propagandu v Maďarsku. Tak čekal bych fakta, když tu začneš něco tvrdit, jak si psal o naivitě nebo hlouposti, tak tohle mě přijde extrémně naivní/hloupé. Ale to tu slyšíme od 5 kolony furt: nezizkovky, Soroš, Západ a progresivismus - všichni nás chcou ovládnout a jednat v jejich zájmu.
A pak ti Rusko začne válku a ty tu kvedláš něco o nezizkovkách, není ti minimálně trapně?

Je to susedná krajina a evidentne o nej vieš prd makový, tak si neviem predstaviť čo vieš o západných krajinách nebodaj o USA. Určite je celá tvoja rodina nadšená z tvojich názorov a octujete balkóny ostošesť.

3 Likes

dochadzaju argumenty?

1 Like

Taky jsem viděl seznam, co za šílený skupiny se podporovalo a to jenom ve střední Evropě. Dobře, že to Trump zrušil.
Ty peníze teď můžou jít třeba na dostavbu plotu s Mexikem, nebo na gumové projektily :laughing:

1 Like

No argumenty ti očividně došly

takze trump je podla teba uplny hlupak, ze sa dobrovolne vzdava soft power v prospech volakych pofidernych nasprostastych kecov co maju mobilizovat domaci lud aby ratoval svoju klesaujucu podporu?

trump hlupak je, chces snad o tom pochybovat? :slight_smile:

tu sa zhodneme.

1 Like

Nie, len Rusko nás chce ovládnuť. Západ to robí nezištne, pretože má dobré srdce a chce demokraciu v celom svete.

USA dokonca žiadajú od Ukrajiny ich nerastné suroviny, aby sa Ukrajinci mali lepšie, je to v ich vlastnom záujme odovzdať odovzdať svoje prírodné bohatstvo. :sweat_smile:

co by si si vybral ty keby si bol ukrajinec? aby to nerastne bohatsvo vytazili americke firmy, alebo ruske? samozrejme vedlajsi efekt toho bude zaclenenie do prislusnych mocenskych struktur.

1 Like

Dostuduj si dějin a najdi si rok 1968 Československo - SSSR vztahy. Potom mi dej vědět, kdy tohle udělalo zlé US, díky

To je ale ina tema. Ja len narazam na to, ci len Rusko si ide svoje vlastne zaujmy a zapad je ten spasitel, ktory pomaha po celom svete alebo je to boj z oboch stran a kazdemu ide primarne o svoje zaujmy?

Ty uz si si kubansku raketovu krizu dostudoval Honziku, ked tu niekoho posielas si nieco dostudovat? :clown_face:

Ked sme pri 1968, tak by sme sa mohli pozriet napriklad aj na Juhoslaviu.

Ja, narozdiel od teba, nepopieram ziadne ciny jednej strany a v nicom neobhajujem ziadnu stranu.

Však si z té diskuze zase utekl, jako vždy.

A na cože se chceš podívat? Jugoslávii? A dvě genocidy od Srbů? Jo tak můžeš no

Tam ostalo mŕtvo na tvojej strane.

100x opakovaná lož od teba sa nestane pravdou. :slight_smile:

mne ide primarne o moje zaujmy. chcem zit v spolocnosti kde nie je vsade bordel, spina, chlast, bieda a kurupcia, kde nemusim kazdemu muklovi nosit uplatok a prosikat sa tym padom nechcem mat s ruskom nic spolocne. as simple as that.

6 Likes

@Jos_Is_Back však si utekl zase, protože nemáš argumenty, a ještě tu děláš zadarmo propagaci Ruska😀

Ale to je úplne iná diskusia a téma. Neviem prečo tým reaguješ na mňa?

Aby si to mal všetko splnené, tak musíš ísť asi jedine do Švajčiarska, lebo v USA (o ktorom som písal) nebudeš mať splnený ani jeden bod, rovnako ako ani v Rusku. Budeš tam mať akurát možno osobne ekonomicky lepšiu situáciu (záleží od tvojej šikovnosti), ale bordel, špina, chlast, bieda, korupcia a dokonca aj extrémne množstvo drog je aj tam.