Sulajem žiadal Verstappena, aby verejne vyslovil podporu Hornerovi. Ten to zatiaľ neurobil | Magazín F1 - F1online.sk

Ak vysvitne, ze to rozohral stary Verstappen ako osobnu pomstu, tak by ho mal mlady kopnut do riti. Je dost pravdepodobne, ze ak sa Red Bull naozaj kvoli tomu rozpadne, tak to Verstappenovi moze znicit karieru.

Ak sa ta mindza pozna s Verstappenom, tak je minimalne pomerne dost jasne, ako k unikom informacii doslo a RB by mal z toho vyvodit adekvatne dosledky. Ci uz v pripade stareho Verstappena alebo dotycnej pani. Lebo ak vykvakala Verstappenovi, ze Horner je interne vysetrovany, urcite porusila vnutorne predpisy o nevynasani informacii.

2 Likes

Super, vies dobre ako som to myslel.

Je tam od té paní (nebo slečny) nějaká žaloba k soudu nebo už je to uzavřená věc? :thinking: Navíc i proti tomu závěru vyšetřování RedBullem se mohla odvolat. To bych čekal kdyby byla nespokojenost s výsledkem, ne eskalaci Josem.

1 Like

Nemyslim si, ze Jos je ten, kto za tym vsetkym je. Skor si myslim, ze za tym su ovela vacsi zraloci s vacsimi zaujmami a Jos je len ich nastroj. Mozno v tom ma nejaky osobny zaujem (ci uz uskodit Hornerovi alebo prilepsit sebe), ale kazdopadne je to moc velke na to, aby to vsetko bol Josov plan. Ak by to tak bolo, tak RB by velmi rychlo Josa hodil cez palubu a nazdar, Max je viazany zmluvou a navyse by tento ani buduci rok vitazny RB opustit nechcel.

Hlavne jej niekto musel v podstate nahovorit, ze je to sexualne obtazovanie, lebo to ziadne obtazovanie nebolo a ona sa ani obtazovana necitila, kedze s Hornerom podla tych sprav (nevieme ci skutocnych) veselo flirtovala. A este k tomu jej vobec niekto musel povedat, ze je to sexualne obtazovanie (co nebolo podla zverejnenych sprav). :joy: #metooKlauniada

Viem, myslel som to zo srandy a ze sa zasmejes, nevedel som, ze sa ta to dotkne. :slight_smile:

Ale ano v principe som to pochopil.
Preteky som nepozeral, od konca roku 2022 uz vôbec.
Maxo si ide po 4 titul, pred nami je dalsi dominantny rok a my tu riesime nieco, co je v kazdom jednom teame akurat sa to nevynasa von …

1 Like

Pověz nám, co přesně chtějí ututlat?

1 Like

5g vysílání s čipama ve vakcinach

tu bolo, ze je podane trestne oznamenie, nie zaloba aj ked je mozne, ze to tunajsi novinari len zle prelozili. ak je to ale trestne oznamenie tak to nebude vysetrene za tyzden, ani dva

2 Likes

Tak tohle je solidni blbost. Je nepredstavitelne, ze by mimo organu cinnych v trestnim rizeni, mohl nekdo beznemu zamestnanci zakazat vynest informace, ktere maji trestnepravni, nebo obcanskopravni rovinu, nebo maji , jako pravdepodobne v tomto pripade, soukromy charakter. Pokud neni pravnik samozrejme, nebo nejaky auditor.

To by znamenalo, ze ti dam mlcenlivost a ty musis kryt potencialne trestny cin? To by s tebou byly soudy a policie hodne rychle hotove.

A to vubec nezminuji ze se to primo tyka dotycne. Jeji vyhazov je v takovem pripade pro RBR fakticky nemozny.

Neco jineho je, ze pokud vynesla soukromou konverzaci kterou vedla s Hornerem (s predpokladanym oboustranym zajmem) a jsou tam i Hornerovi intimni fotky, tak by se mohla dostat do problemu ona, ale ne s RBR, ale nejakym paragrafem na ochranu osobnosti.

Neznam presne judikaturu, ale s ohledem na to, ze fakticky nemuzes bez souhlasu zverejnit ani fotku cloveka, ktery ti vykrada dum, tak by mohla byt uvalena i restrikce na tento pripad. A mam za to ze nejake pripady, kdy nejakej fiskus se chtel pomstit sve byvale a zverejnil nejake jeji intimni fotky uz probehly. Takze precedensy budou.

To máš asi pravdu :thinking:

Gery vie, aku ma Jos z minulosti skusenosti so zenami… Mozno to ma rada na tvrdo a Horrnen je len makky romantik :smiley:
Mozno za tym stoja obaja :smiley:

tak ako neviem ci su tie spravy pravdive, rovnako nevieme ci su to vsetky spravy, alebo len cast sprav a tie skutocne zavazne(pre hornera) pridu potom ako to horner bude do zblbnutia zapierat a potom budu mat este vacsi ucinok ako keby ich zverejnili vsetky naraz

cize moznych je viac alternativ
nic nebolo(malo pravdepodobne)
klasicka milenecka aferka a nasledna ohrdnuta zenska
milenecka aferka a ohrdnuty muz nasledne zneuzivajuci svoje postavenie na bossing

Podľa mnohých indícií je to Fiona Hewitson

mne nepripada uplne logicke,z e preco by mal stary verstappen robit intrigy v redbulle, ved tym skodi svojmu celozivotnemu projektu, ktorym je maxo a hlavne ak by mali byt klucove zmluvy dalsich zamestnancov naviazane na hornerove sefovanie
jos potrebuje v redbulle klud tento a buduci rok, aby si maxo pohodovo isiel po dalsie 2 tituly
ano dalo by sa uvazovat s tym, ze spekuluje ako ho dostat v sezone 26 do mercedesu

Ja nehovorim o trestnom konani. To samozrejme povedat moze komu chce. Takisto moze povedat komu chce, ze sa nechala preblafnut Hornerom.

Ja hovorim o tom, ze podla mna nemoze vykvakat, ze je Horner interne vysetrovany. Interne znamena, ze organy cinne v trestnom konani su v tom zapojene neni a je to cisto interna zalezitost. Neviem, ci dotycna dala Hornera aj na sud, bavime sa o tom, ze leaklo to, ze ho za to vysetruju interne (stale udajne, lebo nie je potvrdene nic, RB nepovedal, za co ho vysetruju)

Už se poprali nebo furt se jede přes média?

Je ten Horner dobytok a sexualny nasilnik alebo nie je? :smiley:

Lebo pred tyzdnom u teba bol absolutne vinny, ale teraz vnimam zmenu, tak si to len chcem potvrdit.

1 Like

Jos má ale v této oblasti zkušenosti, asi by to nebylo uplně fér :thinking:

Verim, ze ty by si ho kopackou na hlavu spacifikoval (pokial by ta neseklo v krizoch). :joy:

4 Likes