Ešte raz pre menej chápavých, Formulu 1,2,3 môžeš pozerať len pod FIA, lebo vlastnia tú značku!!!
Nad študentom je každý pán,lebo je len študent aj keď si dnes taký múdrosráči myslia, že sú viac ako dekan.
Su zajedno ako ludia, co sa tyka vedomosti a praxe tak je asi jasne ze ucitel/dekan je vyssie ale ja osobne nenavidim kastovanie podla toho kto je v akej pozicii v skole ci v praci, a tahanie to do osobnej roviny (napr Vy ste mlady alebo Rodicia vas zle vychovali, atd)
Si beriem technické riaditeľstvo a nové pravidlá budú najlepšie
Mario kart v Monaku?
Budeš dělat prevelkače kabatů přece
Ach jo som cakal nejaky novy job a zas to iste?
Budeš behať po trati a pichať pneu, aby to bolo zaujímavejšie
pravdu ma sulejman, fia je vlastnikom f1, liberty vlastni firmu ktora ma prenajate od fia do roku 2110 komercne prava na f1, ale “sportova” stranka f1 je v kompetencii fia a nie tak ako si to tu niektori vysvetluju, ze fia je len najaty rozhodca
no ak by prislo k nejakym sudnym tahaniciam medzi fia a fom/liberty tak je ovela vacsia pravdepodobnost, ze liberty pride o komercne prava na f1, ako to, ze by fia prisla o f1, lebo fia je jej skutocnym vlastnikom
ja viem, ze ty veris tomu istemu co pavlik a si riadne mimo
a odkedy je pavlik svetovy tisk?
Víš já nejspíše sleduji F1 mnohem dříve, než se pan Pavlík ráčil narodit.
Tobě je ale úplně jedno kdo pravdu napíše. Klidně odmítneš pravdu od Richtra i kohokoliv jiného, kdo napíše, že FIA má na F1 pouze pronajaté práva na značku “F1” od Bernarda na dobu 100 roků.
Abych napsal celou pravdu, tak FIA ještě z F1 patří jedno procento.
Tady je to zase debata připomínající mi dýchánek studentů studujících obory končící na …ologie.
nejde o nazov “majstrovstva sveta” ale prave o nazov “formula 1” to je to o co ide a nazov “formula 1” patri pod fia
nikto iny nemoze organizovat ziadnu sutaz ktoru by nazval “formula 1”, “f1”, “formula one”,… bez toho aby dostal na to povolenie od fia
uz to konecne pochopte, ze fia je vlastnikom toho cirkusu a liberty ma len docasne(aj ked dlhodobe) pravo na komercne zalezitosti okolo toho cirkusu
jasne, ze to odmietnem, lebo to jednoducho nieje pravda a je to uplne naopak a to fia za cias mosleyho prenajala(absolutne nevyhodne) berniemu komercne prava na f1 na 100 rokov
Ja nesom ty prosimta
Takže se ježek nerozomožuje?
Vyhladaj si co je hedgehog paradox a pochopis