Stroll bije na poplach: Strácame vyše štyri sekundy | Magazín F1 - F1online.sk

1 lajk

Zdá se, že Adriana ta zelená z armádních přebytků po druhé světové tak chytla, že se pustil do pěstování kytiček.

:herb:

Už se těším na články s nápisem:

“Jak Adrian bezpracně získal akcie Astonu”.

:rofl:

Dnes byl exkluzivní Eisking, že mají exluzivní pikošky z garáže Mercedesu přímo z Bahrajnu.
Celá ta pikoška byla o tom, že na pístu nakreslili, že se možná natahuje, a tím mění kompresní poměr.

Ruším předplatný. Vyřiď to tvýmu kámošovi Královi.

3 lajkov

Já se opravdu snažím nedělat předčasné závěry, ale řekněme, že situace je taková, jak se jeví. Pak ale stejně není jiné řešení než vsadit na Neweyho a dát mu čas. Pravděpodobně není ideální pozice, kterou má teď, ale jako designér je pořád pojem a když ho jednou koupili, tak ho musejí nechat pracovat. Snad to nebude zase pětiletka.

To jim poradil Ferda ne?

1 lajk

Nemůžu moc mluvit nahlas, aby to náhodou neslyšela zelená trojka, ale já vidím největší problém ve FIA, která protlačila tyhle nesmyslné kyseliny.

Už si to uvědomili i tradiční výrobci motorů a samozřejmě i Audi, že tudy cesta nevede.

Motoráři samozřejmě najdou hranici únosnou pro tyhle jednotky, ale něco se změnit musí, aby F1 zůstala F1 i nadále.

Takže problém nejsou kompresní poměry, ale tlaky motorářů na FIA, aby zjednala nějakou schůdnou nápravu. Třeba více paliva a méně kyselin, nebo aspoň tradiční benzín za únosné peníze a nejspíše co nejrychlejší návrat ke klasickým motorům bez kyselin.

Proč i v tuhle chvíli vzpomínáš na Vettela? :grin:

3 lajkov

Nikdo si ho nevšímá, tak se snaží zaujat?:grinning_face:

Pardon, já zapomněl, že Vettel je pilot, na kterého se už mělo dávno zapomenout

1 lajk

Že to řikáte zrovna vy, Alo ultras, kteří Vettela vzpomínají hodně často. :grin:

1 lajk

Tohle bylo že mu tam byl někdo podobnej. Nemusíš z toho dělat něco co to není.

1 lajk

Sorry, ale tohle na mě není. Byla odsouhlasená pravidla, jsou pro všechny stejná, tak ať všichni přestanou skuhrat a pracují s tím co mají. Ještě se ani nevyjelo a už posloucháme stížnosti ani nevím na co vlastně. Nebo ať si nespokojenci založí nějakou soutěž veteránů a jezdí tam s čím chtějí. Pokud by byly opravdu problémy, tak se určitě řešení najde, ale zatím jsou myslím testy až překvapivě hladké, tak co.

1 lajk

2015?

1 lajk

nee, píše se tam 318 :distorted_face:

Mladej Stroll opustil Bahrain a zítra prý nastoupí opět Alonso :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Emil jasně řekl, že ho tyhle vozy nebaví a že tyhle vozy o závodění moc nejsou. Taky řekl, že když má FIA Formuli Ee, tak by neměla ničit Formuli 1.

Současné pohonné jednotky mají pouze jediného vítěze a tím je Renault, který se rozhodl vycouvat včas.

Mladej Stroll prý neodjede ani sezonu a pojede Drugovich

Je to předzvěst, že Stroll hodil do F1 vidle?

Nebo Vandoorne.

1 lajk