Zdá se, že Adriana ta zelená z armádních přebytků po druhé světové tak chytla, že se pustil do pěstování kytiček.
![]()
Už se těším na články s nápisem:
“Jak Adrian bezpracně získal akcie Astonu”.
![]()
Dnes byl exkluzivní Eisking, že mají exluzivní pikošky z garáže Mercedesu přímo z Bahrajnu.
Celá ta pikoška byla o tom, že na pístu nakreslili, že se možná natahuje, a tím mění kompresní poměr.
Ruším předplatný. Vyřiď to tvýmu kámošovi Královi.
Já se opravdu snažím nedělat předčasné závěry, ale řekněme, že situace je taková, jak se jeví. Pak ale stejně není jiné řešení než vsadit na Neweyho a dát mu čas. Pravděpodobně není ideální pozice, kterou má teď, ale jako designér je pořád pojem a když ho jednou koupili, tak ho musejí nechat pracovat. Snad to nebude zase pětiletka.
To jim poradil Ferda ne?
Nemůžu moc mluvit nahlas, aby to náhodou neslyšela zelená trojka, ale já vidím největší problém ve FIA, která protlačila tyhle nesmyslné kyseliny.
Už si to uvědomili i tradiční výrobci motorů a samozřejmě i Audi, že tudy cesta nevede.
Motoráři samozřejmě najdou hranici únosnou pro tyhle jednotky, ale něco se změnit musí, aby F1 zůstala F1 i nadále.
Takže problém nejsou kompresní poměry, ale tlaky motorářů na FIA, aby zjednala nějakou schůdnou nápravu. Třeba více paliva a méně kyselin, nebo aspoň tradiční benzín za únosné peníze a nejspíše co nejrychlejší návrat ke klasickým motorům bez kyselin.
Proč i v tuhle chvíli vzpomínáš na Vettela? ![]()
Nikdo si ho nevšímá, tak se snaží zaujat?![]()
Pardon, já zapomněl, že Vettel je pilot, na kterého se už mělo dávno zapomenout
Že to řikáte zrovna vy, Alo ultras, kteří Vettela vzpomínají hodně často. ![]()
Tohle bylo že mu tam byl někdo podobnej. Nemusíš z toho dělat něco co to není.
Sorry, ale tohle na mě není. Byla odsouhlasená pravidla, jsou pro všechny stejná, tak ať všichni přestanou skuhrat a pracují s tím co mají. Ještě se ani nevyjelo a už posloucháme stížnosti ani nevím na co vlastně. Nebo ať si nespokojenci založí nějakou soutěž veteránů a jezdí tam s čím chtějí. Pokud by byly opravdu problémy, tak se určitě řešení najde, ale zatím jsou myslím testy až překvapivě hladké, tak co.
nee, píše se tam 318 ![]()
Mladej Stroll opustil Bahrain a zítra prý nastoupí opět Alonso ![]()
Emil jasně řekl, že ho tyhle vozy nebaví a že tyhle vozy o závodění moc nejsou. Taky řekl, že když má FIA Formuli Ee, tak by neměla ničit Formuli 1.
Současné pohonné jednotky mají pouze jediného vítěze a tím je Renault, který se rozhodl vycouvat včas.
Mladej Stroll prý neodjede ani sezonu a pojede Drugovich
Je to předzvěst, že Stroll hodil do F1 vidle?
Nebo Vandoorne.