F1 se jede i za půl roku, za rok , za dva. Mclaren byl také dole a rypákem ryl v zemi a kde je dneska. Buďme všichni pokorní….
Ale jako Alonso dnes jezdí, alespoň něco pozitivního.
Pozitivní bude až ujedeme 100% závodu se ztrátou do 0,3 od nejlepšího. Ne 20% závodu s 3,9s od nejlešpího na kolo ![]()
Ocakavnia koho? Hadam si nikto nemyslel ze budu bojovat o popredne priecky.
“Alonso je obzvlášť rozhorčený a neudržal nervy na uzde, keď si dovolil niekoľko výrazných gest frustrácie”
Alonsov meltdown incoming
Naprosto pochopitelná reakce v takovéto situaci
No upřímně řečeno, že by bojovali o titul mi připadalo jako “přání otcem myšlenky”, ale že se posunou dopředu jsem čekala. S jejich možnostmi by se měli zařadit do přední skupiny týmů a jestli to tak nebude, je to už jednoznačně neúspěch. Ale nedělejme předčasné závěry, pořád ještě se ani nezačalo.
Já vím, ale kdyby mu to nejezdilo ani dnes, bylo by to horší ![]()
tak fans RBR a Mercedesu se smějou přitom jejich tým realně ráno nejezdili, protože museli měnit motory ![]()
smeju sa najma vsetci, ktorym ste tu od 2023 liezli na nervy
S tím se počítá, jsou lidi co maj radost z cizího neštěstí, maj pocit že maj kvůli neštěstí druhého nabito, to jim stačí
A při tom nestačí, ale na to nikdy nepřijdou.
No jo, to ukazuje na vaší malost ![]()
No a kdo se reálně směje? Ferrari. Zatím ani jedna porucha.
povedal samozvany king fora
Nefňukej furt, nemůžu za tvoji zapšklost a bezpáteřnost
2 mesiace tu máte radosť, že sa zareže motor Mercedesu. A keď sa včera objavila správa, že sa zmenia pravidlá, tak ste tu búchali od radosti šampanské. Možno vám to iba vracajú. Inak nevidím dôvod prečo by z toho mal mať niekto radosť. ![]()
Jo tak sorry, že jsem za dodržování pravidel. Ale to odpovídá charakteru no, obahjovat podvody a tancovat radoistí ze smutku druhých
Jistě, dostali jsme se tu do 2měíčního sporu a jsme rádi že to jde naším směrem.
FIA zistila, že Mercedes porušuje pravidlá. Takže ich idú zmeniť, aby bol Mercedes legálny? Takže nakoniec zistíme, že to bol lobing Wolffa pretože na tom Mercedes zarobil, aby nebol diskvalifikovaný.
Vlastne to ostatní výrobcovia nepochopili. Tlačili na zmenu pravidiel, aby bol Mercedes nakoniec legálny. Mohli mať zadarmo mínus štyroch konkurentov.
Ty si myslíš, že Mercedes nelobboval za úpravy pravidel nebo rozhodování komisařů v posledních 10 letech?