Zdá se, že RB je první tým, který letos odpískal sezónu.
To odpískal jen Max
Ano, Vettel zázračně stáhl Red Bull na 2014 a potom odešel, zázračně stáhl Ferrari na dno a byl odejit, o AM ani nemluvě co toam předváděl poslední sezonu
Vettel především ten tým po svém příchodu táhl nahoru. V roce 2014 bylo Ferrari na dně (dvě pódia, hádky), v roce 2015 vyhrálo tři závody (všechny Vettel, navíc každý vlastními silami) a zapsalo řadu pódií. Auto se během krátké doby kompletně předělávalo na Vettela (úplně jiný jezdecký styl než Alonso), za tři měsíce se stihly práce v objemu šesti měsíců. Tým si zase získal respekt. Bohužel tým nakonec rozložila Binottova zákulisní válka proti Arrivabenemu, v které Binotto k smůle Ferrari vyhrál a dál už víme, Ferrari je tam, kde je. Ten vzestup tam každopádně byl, i s Marchionnem za zadkem.
Zato se po Vettelově odchodu propadl Red Bull.
Arrivabene to odskákal taky, přitom to byl tvrdý, ale kompetentní šéf týmu. Vasseur + Leclerc tady mají proti MA + SV ještě co dohánět, a to Vasseura stále považuji za dobrého šéfa a Leclerca za skvělého pilota.
Tak tohle je brutální demagogie.
Ty jsi směšnej. Kopeš tu do Alonsa, kde si ještě vymýslíš. Ale u chodáčka Vettela za to mohl vždy tým. Vettel naprosto shořel 2014, Vettel potopil Ferrari 2x v boji o titul a 2020 jen podtrhlo jeho meizérii.
Že ti není takhle blbě dělat demagogii, na kterou tu upozorňuje David
Chceš naznačit, že vyklízí pole Tsunodovi?
To teda jo, zkroť si Bretnixe, to se nedá číst ani.
Ne, chci naznačit, že Max opravdu není spokojenej ve chvíli, kdy má bojovat se soupeři a upřednostňuje dominantní monopost. Přitom se tu z něj dělal největší taletn celé galaxie od doby velkého třesku
Sám si odpověděl McLaren 08, Ferrari se z jeho angažmá dostalo až v roce 2017, McLaren po druhé to byl snad největší debakl jeho kariéry, z něhož se vlastně dostal teprve nedávno, ale chápu tohle demotivující nebylo, ikdyž v případě Browna se Stellou si začínám myslet že by potřebovali do týmu nějakýho Alonsa, za ty kecy co poslední dobou neustále vypouští. Jde z nich cítit že mají furt strach z Maxe
A ty ses z toho nedostal do dneška, a už se z toho ani nedostaneš podle mě…síla.
Takže ty ani nevíš co píšeš? co McL 08? však si psal, že se týmy z toho dostávali dlouho, tak se ptám na příklady. McL 07 - 08 - titul. Ferrari od 2007 jezdí furt stejně, bez ohledu na Alonsa, Vettela nebo Leclerca. A McL s Hondou? chceš Alovi vyčítat vývoj Hondy? Takže, když příští rok bude RBR motor šrot, tak za to bude moct Max? ok píšu si
Vydržme ještě pár hodin. Po závodě uvidíme jestli nemlátíme prázdnou slámu. Třeba RB v závodě ožije.
Samozřejmě dnes asi Emil nevyhraje, ale určitě budeme mít přesnější obrázek.
Pokud bych si mohl tipnout, tak se v jejích voze zase vrtal Waché a když se vrátí k Adrianové koncepci, tak RB zase ožije.
No já nevím, tady ten multi nick píše o tom, že se týmy z toho dostávaly dlouho. Ale pak potvrdí McL 08 titul, kde byl rok rozdíl pak napíše o Ferrari 2017, kde shodí Bretnixe, co tu psal o Ferrari 2015 (ten komplex jim očividně hodně zatemnil i ten vzduch v hlavě
) a jako třešničku dá dobu s Hondou, kde mu chce vyčítat to, že i tak tam Alo tahal body přes to všechno. Ale tak když mu chtějí přiščíst vývoj motoru a jednání mezi dodavatelem motorů a týmem. Takovej vliv Max ani Vettel nikdy neměli
Já si osobně myslím, že RBR bude v závodě silnější, a za týden v Saudské bude podle mě lepší, než v Bahrajnu celkově
Tam Alonso Hondě opravdu vůbec nepomáhal. Jen si vzpomeň.
Já si myslím, že tohle nemá už ani cenu komentovat, ne? Ale je hodný, že dal zasluhu Alovi za titul McL 2008.
Záleží kolik ustojí gumy. Teď je už trať pogumovaná trochu víc.
Pravda Bretnix, ono, Vasseura tu pomaly niektorí išli pasovať za nového Todta a pritom ešte ani nedosiahol to, čo Arrivabene (dostať sa do dlhšieho a konštantného boja o oba tituly).