Viac vykricnikov trollko!!! Zniest potom serioznejsie!!!
Trapnej zbabělec jsi. Nic víc.
Presne tak, nestracat cas s trollmi, som zbabelec! Ale neboj, chapem ze jednoduchi ludia nemaju velmi co robit v nedelu cez den tak tu vypisuju cely den svoje trolloviny
to je fajn, že člověk s IQ zmrlzé makrely chápe co sám dělá v neděli
Yes, aspoň tohle přiznáš.
To si sa naučil včera? Lebo dnes si to tu použil už asi tretíkrát ako škôlkar.
No chtěl jsem napsat IQ sedla od koně, ale tou Donkey ani ty nedisponujete
Si si precital niekde tento pokus o vtip? Dneska si ho uz pouzil asi 5.x ale stale to nie je vtipne. Originality si vela nepobral
Snaz sa viac, ked tu nechas v priemere 300 komentov za tyzden tak by si sa mohol viac snazit.
To by mi stačilo si přečíst tvůj nebo Josův sociální život, to je fakt joke
Cim viac sa snazis byt vtipny tym menej ti to ide
Na druhej strane ked pises nieco seriozne tak o to viac si na smiech. Nuz stand up komik rozhodne nebudes.
Chudinko, až tak se tě to dotklo? No já nemůžu za to, že tvoj život je jeden špatnej vtip, nezapomeň tu pak zase vyzvracet svoje tupé hejty ty trolle
Skus otvori excel a spravit si nejake vzorce ze kto je tu najvacsi spammer 
@HellHogr o tych hejtoch by som pomlcas, mas tu 400 komentov tento tyzdne, co je popravde dost ubohe ale tak ked mas smutny zivot a nemas co robit tak chapem, neboj 
Nedokažeš odpovědět na jednoduchou otázku, jseš trapnej zbabělec, co neumí s excelem.
jakože je ubohé, že dokážu být daleko efektivnější, než ty? No jen se vyplakej z těch komplexů
Hovoril som ze tu nemam potrebu spammovat 24/7 ako vy traja a na to si odpisal ze to robim. Nuz, cisla hovoria o opaku a vy traja ste tu suverenen najvacsi spammeri co nemaju co robit len si tu ■■■■■ do kriza 
Ukazuješ jen svojí ubohost.
Tak on nic jinýho ani ukázat nemůže 
jako spamovat svojí blbost v každym příspěvku, to chce odvahu, Donkey nemá hranice. 
Excel nepobral tie cisla zo screenshotu?
Excel nepobral tvojí blbost.