Nevím, díval jsem se na záznam až dnes a zvorali to pořádně. Lando otrávenej, Oscar si to první darované vítězství asi ani pořádně neužil a na to, jaký bombastický výsledek tento víkend udělali, tak to má spíš takovou pachuť. Neměl bych problém s tou výměnou, kdyby se Piastri dokázal držet tak 2 s za Landem. Ale jako pokaždé v druhé půlce totálně odpadl. Kdyby šli do boxů ve správném pořadí a pak si to rozdali na férovku, vyhrál by stopro Norris.
První darované ano, ale celkově třetí vítězství.
Třetí? Jak to myslíš? Jednou vyhrál sprint, ale to nikdo nebere vážně… A co má být to třetí?
Sprint je sice poloviční závod, ale i v něm je vítěz pouze jeden.
Jak říkám, nikdo (ani jezdci) sprint neberou vážně. Proto se ani tuším do statistik nepočítají, jedině jako zvláštní kategorie pro nadšence.
Zmátlo mě 25 bodů v Rakousku.
Takže jak říkám. Jedno darované a jedno, co se stejně nepočítá. Plus ta “oslava” - měl si to vítězství radši nechat na příště
Já hlavně doufám, že si dalších vítězství ještě bude hodně užívat.
Deja vu 2007.
Zatial nejde o nic,ale ked pojde o titul, tak ho McLboys neziskaju. Timy su vyrovnane a mat dvoch vyrovnanych jazdcov moze dopadnut ako v 2007.
Taku dominanciu, aku mali Prost so Sennom, mat nebudu.
Třeba zítra je takovej pěknej den, navíc před přestávkou, bylo by dost času na oslavu.
Budeme si muset počkat. Zatím vypadá McL poměrně dobře a Emil na startu klesne.