Stella bráni Norrisa: Nikto by v jeho aute nedokázal viac | Magazín F1 - F1online.sk

McLaren by sa mal na toto obhajovanie vykašľať, rovnako ako aj na papaja rules lebo zatiaľ to škodí ako Landovi tak aj Oscarovi.
Takže keď získajú konštruktérov tak nech všetky pravidlá hodia do koša a nech nechajú Landa s Oscarom férovo bojovať o titul, žiadne prepúšťania po zlom pit stope, žiadne takéto obhajovania

4 Likes

Slabšiu chvíľku mali akurát tak piloti McLarenu a nie McLaren. V sobotu mali na PP, ale zahodili to. A v nedeľu sme kvôli tomu ani nevideli skutočný potenciál ich auta.

1 Like

Co Stella v podsate hovori je, ze Lando si to vcera prehral v kvalifikacii. Ma pravdu v tom, ze v pretekoch uz Norris uviaznuty v premavke nemal moc co spravit a McLaren mu strategiou a pomalymi zastavkami tiez absolutne nepomohol. S predbiehanim mali problem vsetci a vzadu skoncili aj obaja piloti Ferrari.

Ale ano, kvalifikovat na P2 sa mal Norris s prstom v nose.

A odkiaľ vieš, že RB nemá takú dvojicu ako McLaren či Ferrari? Sám tvrdíš, že v RB nemajú rovnaké monoposty. Tak odkiaľ môžeš vedieť na akej úrovni je taký Yuki? Tak trochu si protirečíš.

2 Likes

Lando maximalizoval a nikdo by s tím nezajel lépe.
#Stella

2 Likes

“Viete, ja som už prestal byť udivený z Maxa Verstappena. Toto je Max. On je schopný všetkého."
#Stella

Tak teraz verime Stellovi vsetko alebo nic? :thinking:

1 Like

Kdyby vedel dopredu ze PIA domrvi start a vysmoli se v prvnim kole hmm, velka skoda.

Baku je druhe Monako, kazdy to vi.

Yuki je na lepsej urovni, ako jazdi v Acku… dokazoval to cely cas v Becku, tak ako teraz Hadjar. Tak isto Perez nebol tak podpriemerny vo FI, ako v RB…
Ale nic to nemeni na tom, ze majster z Yukiho nebude…
Verstapen je dobry jazdec, ale musim napisat aj ja nieco na jazdcov Rb, ked tu kazdy druhy pluje na jazdcov McL a vypisuju tu len o carovnom monoposte, ako by oni dvaja nevedeli jazdit. O Leclercovi pochybovat nemusime, ten jazdi paradne od kedy vstupil do ‘‘Becka’’ Ferrari a potom aj prvy rok po boku Vettela, alebo lepsie napisane nad Vettelom…

Stella má štěstí, že už za McLaren nejezdí Alonso.
To by zase mohli přijít o titul v posledním závodě. :rofl:

2 Likes