Asi vždycky záleží na adresátovi a mezi klukama a holkama bude v tomhle rozdíl. Příjemkyně dickpic pravděpodobně potěšené nebývají, příjemci boobiespic, pokud jsou, si asi nestěžují (uvažuji se standardním rozvržením účastníků). Tak nějak bych to viděla.
Ty si zavisly na tych dickpics, pocuvaj furt dookola hanba fakt…
Neví mno, docela dost srtan na to, že se tam nic nestalo
Z pohledu profesionální pracovní etiky je to jak to říct, nepochybně krok špatným směrem
Ale podle mě to je na něco jako pracovní dutku, nebo jak říct. Žalovat to u civilního soudu mi příjde jako absurdita
Keď tu takto teorerizujeme… sú prípady krivých obvinení, kedy sa žalobca tak zamoce do svojho príbehu, že až po nejakom čase odhalí vyšetrovateľ chyby v argumentácii. Niekedy to proste trvá.
Já jsem závislej na vašich hejtech na mě, dává mi to strašně energie a radosti, že trácíte čas, kdy se zabýváte mnou
Neboj ja ta mam na salame len som ti tu dnes hodil dve veci a ty furt nechapes a furt dickpics atd to nas bavi čítať všetkých neboj
No pokud bude dotyčná podobného ražení jako v dnešní době populární plus size modelky propagující morbidní obezitu, tak by to na žalobu i být mohlo
Ja som chcel nieco taketo akurat dopísať
a proč máš nejvíc reakcí na mě?
Bodyshaming Davide? to bych do tebe neřekl …
Je to na žalobu?
Tyhle názvy vůbec neznám.
Takže já mám alibi, že jsem nic spáchat nemohl.
Já osobně si nejsem jistý zda vyšetřování bylo zcela nezaujaté, ale výsledek je jakej je a je na dotyčné aby to hnala případně dál k soudu. Pro mě je překvapení jak to trvalo dlouho, a že nikdo se za něj veřejně z firmy nepostavil když tam nebylo nic co by dotyčná podložila mi hlava nebere.
Jonathan Wheatley.
Jako dlouholetý fanoušek RB bys to mohl vědět.
Je u nich možná jen 20 let.
Jsem tak nemožný
Děkuji, že si to veřejně přiznal
Dokonce na dvojtou, ale pak to asi skončí tajnou dohodou
Vyšetřování určitě proběhlo rychle, ale právníci si dávali načas, aby finálí rozhodnutí “Nevinen” mělo co největší váhu. V odměnách za právnícké služby.