Sťažnosť na Christiana Hornera bola zamietnutá, oznámil Red Bull | Magazín F1 - F1online.sk

Asi vždycky záleží na adresátovi a mezi klukama a holkama bude v tomhle rozdíl. Příjemkyně dickpic pravděpodobně potěšené nebývají, příjemci boobiespic, pokud jsou, si asi nestěžují (uvažuji se standardním rozvržením účastníků). Tak nějak bych to viděla.

2 Likes

Ty si zavisly na tych dickpics, pocuvaj furt dookola :joy: hanba fakt…

1 Like

Neví mno, docela dost srtan na to, že se tam nic nestalo :smiley:

Z pohledu profesionální pracovní etiky je to jak to říct, nepochybně krok špatným směrem :smile:
Ale podle mě to je na něco jako pracovní dutku, nebo jak říct. Žalovat to u civilního soudu mi příjde jako absurdita

Keď tu takto teorerizujeme… sú prípady krivých obvinení, kedy sa žalobca tak zamoce do svojho príbehu, že až po nejakom čase odhalí vyšetrovateľ chyby v argumentácii. Niekedy to proste trvá.

1 Like

Já jsem závislej na vašich hejtech na mě, dává mi to strašně energie a radosti, že trácíte čas, kdy se zabýváte mnou :stuck_out_tongue:

Neboj ja ta mam na salame len som ti tu dnes hodil dve veci a ty furt nechapes a furt dickpics atd :joy: to nas bavi čítať všetkých neboj :joy:

No pokud bude dotyčná podobného ražení jako v dnešní době populární plus size modelky propagující morbidní obezitu, tak by to na žalobu i být mohlo :grin:

3 Likes

Ja som chcel nieco taketo akurat dopísať :joy::joy::joy:

a proč máš nejvíc reakcí na mě? :open_mouth:

Bodyshaming Davide? to bych do tebe neřekl …

Je to na žalobu? :thinking:

Nudes:

7 Likes

Tyhle názvy vůbec neznám.
Takže já mám alibi, že jsem nic spáchat nemohl. :grin:

1 Like

Já osobně si nejsem jistý zda vyšetřování bylo zcela nezaujaté, ale výsledek je jakej je a je na dotyčné aby to hnala případně dál k soudu. Pro mě je překvapení jak to trvalo dlouho, a že nikdo se za něj veřejně z firmy nepostavil když tam nebylo nic co by dotyčná podložila mi hlava nebere.

1 Like

Jonathan Wheatley.
Jako dlouholetý fanoušek RB bys to mohl vědět. :stuck_out_tongue:
Je u nich možná jen 20 let. :smiley:

1 Like

Jsem tak nemožný :grinning:

Děkuji, že si to veřejně přiznal :stuck_out_tongue:

Dokonce na dvojtou, ale pak to asi skončí tajnou dohodou

Vyšetřování určitě proběhlo rychle, ale právníci si dávali načas, aby finálí rozhodnutí “Nevinen” mělo co největší váhu. V odměnách za právnícké služby.