Sťažnosť na Christiana Hornera bola zamietnutá, oznámil Red Bull | Magazín F1 - F1online.sk

ja som to uz vytesnil :smiley:

Vic me zajima co rekne Ford, jestli vubec neco :pinched_fingers:

A obvinil ich snad niekto? Ani tuk. Nevinný… dokonca ani vysetrovanie nebolo :joy:

Mna zaujima co povies ty, odbornik na redbull :joy:

No právě… Zástupci všech týmů věděli naprosto přesně, co si mezi sebou manželé zaručeně nikdy neřekli :smile: !

1 Like

Piráti se ale dostali k moci až za rozvinutého kapitalismu. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Holnadští novináři dělají v Red Bullu?

Tak ať to dá k soudu Horner, ne? Pro poškození dobrého jména atd., měl by to určitě udělat.

Vzdyt se stalo presne to co jsem celou dobu rikal, jedna veta a Horner bude cistej :eyes: byla to jen medialni clona proti Hamiltonovi aby se Suchar pred sezonou nezesral… :bowing_man:

Horner má dobré jméno? :slight_smile:

Teda si aj pamatas ako sa tu obhajobalo vo velkom :joy::joy:

A preco by nemal? Co spravil?

Já myslím, že nic poškozeného nemá.
Prostě ho lovili a neulovili, takový je život.

4 Likes

Nepozeram a ten cas hlavne v lete vyuzivam efektivnejsie.
Chodim max na weby kde o F1 citam.

Nemá, nechce Alonsa. :crazy_face:

Lovila ho tím, že jí posílal nevyžádané obrázky se sexuálním podtextem?

ma ho lepsie ako Flavio

1 Like

a co ta zamestnankyna? stale ju nechali na svojom mieste aj ked krivo(podla vysledkov vysetrovania) obvinila svojho sefa?

inak ak si obvineny(alebo ten co ma zaujem na jeho ocisteni) najme vlastneho znalca tak to na 95% to vzdy skonci v prospech toho obvineneho
no a ked si obzaloba najme znalca tak to zas v drvivej vacsine skonci v prospech obzaloby a potom sud musi najat tretieho znalca ktori nemoze mat ziadne prepojenie na ziadnu stranu konfliktu a ten ma vypracovat kontrolny posudok

ak ma byt vysetrovanie nezavisle tak ten co vysetruje musi byt nezavisly a to je asi tazko tento pripad ked toho vysetrovatela/pravnika najali thajci ktorych cielom bolo hornera ocistit

takze Tajsko - Rakusko 1:0, co teraz ? Albon do RB? alebo je to uplna blbost?

Veď tvrdia, že žiadne dôkazy nepredložia. Túto tézu môžeš na teraz vypustiť.