To máš za to že jsi mu napsal jednotlivé body, Puff se rozhodl že Mercedes favoritem nebude, tak u něj nebude, a je jedno co napíšeš, neb testy budou vždy jen testy a zpochybnit se tam dá cokoliv. Ono průkazně se nedá říci kdo je favorit, ovšem ignorovat chování, možnosti a sílu Mercedesu, taky ne. Čas ukáže kdo má pravdu, no pro Puffa je prostě Wolffovsky výhodné nemít Mercedes za favorita.
Ak si ten 5. bod písal triezvy, mal by si začať nad sebou uvažovať.
Kéž by to byl alkohol. Ten bere něco ostřejšího.
Spíše něco těkavějšího.
V tomhle případě má Honza pravdu. ![]()
V klidu, viděli jste testy f1 poprví, tak si myslíte, že časy z testů určují výkonnost mezi týmy, budete v Austrálii hodně překvapení
… verím, že len v dobrom. Ferrari vyhraje. ![]()
Bod č.1 - Ferrari mělo daleko lepší spolehlivost.
Bod č.2 - Samozřejmě, jsou tovární tým. To není žádná novinka, to platilo i vloni. A co?
Bod č.3 - Lež
Bod č.4 - Lež jako věž, protože Mercedes neodjel žádnou závodní simulaci.
Bod č.5 - Tak to už je totální blábol.
Jasně, Honza má pravdu.
Historická zkušenost je, že Ferrari se vždycky daří v testech. To doslova nic neznamená.
Mercedes je určitě větší favorit než Ferrari, s jejich momentální politickou silou tuplem.
Zatím Ferrari ukazuje mnohem více kreativity, než kterýkoliv jiný tým. Loni to taky zabalili docela brzy, takže doufám ve výrazné zlepšení Ferrari.
Netvrdím, že bude bojovat o titul, ale odjet sezónu se ctí by Ferrari mohlo.
Majú na viac, než minulú sezónu. Bude riadna bitka. Keby som bol na stávky, tak v Austrálii kilo na Ferrari bez mihnutia oka. Pod tou bielou kapotážou drieme poriadná beštia.
Samozřejmě, nevím proč schízuješ, tu furt poslíš song we are champions a pak si hraješ na Ferdu co si nepamatuje kolik prášků spolykal
Však já neříkám, že je Mercedes poslední. Jsou jedni z nejhlavnějších adeptů na titul. To je jasný.
Akorát po testech je favorit č.1 Ferrari.
Ferda má podnájomníka?
Tak se pojď vsadit, ty na Ferrari, já na Mercedes o litr
Ale já nepíšu, že ho vyhrajou, ale že jsou po testech prostě největší favorit.
Co je na tom těžkého? Asi hodně. Jdi bičovat.
Favorit je ten komu dáváš největší šanci, teď už se vyloženě vymlouváš.
Takže jsem měl pravdu, dáváš mi za pravdu, jen si tu hraješ na schizofreního Ferdu, když tě to baví
Puff se začal kamarádit s Grahamem a taky už nemá koule skrz to ![]()
No dávám největší šance na titul Ferrari. To snad automaticky neznamená, že ho vyhraje.