Štarty čakajú dve zmeny pravidiel, Ferrari ustúpilo | Magazín F1 - F1online.sk

To máš za to že jsi mu napsal jednotlivé body, Puff se rozhodl že Mercedes favoritem nebude, tak u něj nebude, a je jedno co napíšeš, neb testy budou vždy jen testy a zpochybnit se tam dá cokoliv. Ono průkazně se nedá říci kdo je favorit, ovšem ignorovat chování, možnosti a sílu Mercedesu, taky ne. Čas ukáže kdo má pravdu, no pro Puffa je prostě Wolffovsky výhodné nemít Mercedes za favorita.

2 lajkov

Ak si ten 5. bod písal triezvy, mal by si začať nad sebou uvažovať.

2 lajkov

Kéž by to byl alkohol. Ten bere něco ostřejšího.

2 lajkov

Spíše něco těkavějšího.

1 lajk

V tomhle případě má Honza pravdu. :blush:

1 lajk

V klidu, viděli jste testy f1 poprví, tak si myslíte, že časy z testů určují výkonnost mezi týmy, budete v Austrálii hodně překvapení

… verím, že len v dobrom. Ferrari vyhraje. :racing_car:

2 lajkov

Bod č.1 - Ferrari mělo daleko lepší spolehlivost.
Bod č.2 - Samozřejmě, jsou tovární tým. To není žádná novinka, to platilo i vloni. A co?
Bod č.3 - Lež
Bod č.4 - Lež jako věž, protože Mercedes neodjel žádnou závodní simulaci.
Bod č.5 - Tak to už je totální blábol.

Jasně, Honza má pravdu.

Historická zkušenost je, že Ferrari se vždycky daří v testech. To doslova nic neznamená.

Mercedes je určitě větší favorit než Ferrari, s jejich momentální politickou silou tuplem.

1 lajk

Zatím Ferrari ukazuje mnohem více kreativity, než kterýkoliv jiný tým. Loni to taky zabalili docela brzy, takže doufám ve výrazné zlepšení Ferrari.
Netvrdím, že bude bojovat o titul, ale odjet sezónu se ctí by Ferrari mohlo.

4 lajkov

Majú na viac, než minulú sezónu. Bude riadna bitka. Keby som bol na stávky, tak v Austrálii kilo na Ferrari bez mihnutia oka. Pod tou bielou kapotážou drieme poriadná beštia.

2 lajkov

Samozřejmě, nevím proč schízuješ, tu furt poslíš song we are champions a pak si hraješ na Ferdu co si nepamatuje kolik prášků spolykal

2 lajkov

Však já neříkám, že je Mercedes poslední. Jsou jedni z nejhlavnějších adeptů na titul. To je jasný.
Akorát po testech je favorit č.1 Ferrari.

2 lajkov

Ferda má podnájomníka?

Tak se pojď vsadit, ty na Ferrari, já na Mercedes o litr

1 lajk

Ale já nepíšu, že ho vyhrajou, ale že jsou po testech prostě největší favorit.
Co je na tom těžkého? Asi hodně. Jdi bičovat.

1 lajk

Favorit je ten komu dáváš největší šanci, teď už se vyloženě vymlouváš.

1 lajk

Takže jsem měl pravdu, dáváš mi za pravdu, jen si tu hraješ na schizofreního Ferdu, když tě to baví

2 lajkov

Puff se začal kamarádit s Grahamem a taky už nemá koule skrz to :smiley:

1 lajk

No dávám největší šance na titul Ferrari. To snad automaticky neznamená, že ho vyhraje.

1 lajk