Staré farby, nový tvar. Red Bull RB20 prišiel s pozmeneným dizajnom | Magazín F1 - F1online.sk

Jo, bol to šikula.

Nastatie ma Max povahovo vela zo svojej mamy. :smiley:

1 Like

Top komentar. :joy:

Uvidime, ci po prvej Maxovej prehre (horsi vysledok ako vitazstvo) bude Kelly mesiac chodit v slnecnych okuliaroch aj na nocne preteky. :sweat_smile:

1 Like

Legenda :crown:

Ani milisekunda zavahania alebo prekvapenia, total confidence a z prvej takato odpoved. :smiley:

3 Likes

Mne sa ľúbi jak RB trolluje konkurenciu :sweat_smile: Im stačí minuloročné auto a získali by zase titul.

Si tak poslouchám a … čas 1:10:20 až 1.12.33 … vzhledem k dnešku to je velmi zajímavý tip. :slight_smile:
Jak kdyby to věděl… :smiley:

Jinak pan Norský má celkově velice zajímavé pohledy a názory… dává věcem nový úhel pohledu.
Velmi osvěžující.

Jen škoda, že není zvyklý mluvit, tak to ze sebe hodně souká a hledá slova…
… a ještě ten krátký zobák.

2 Likes

Příspěvek ve 4 ráno? Puffe Puffe, měl si se líp učit…

Je to vtipné, myslet si, že ten kdo vstává brzo ráno, tak se špatně učil, jak to zmiňoval Airbot nebo kdo :grinning: vysokou mám vystudovanou, do práce může chodit pružně, primárně ale musím být v práci v rozmezí od 9-13 a stejně chodím na 6 ráno. Po druhé hodině odpo, člověk může zmizet a stíhá ještě zvládnout víc věcí přes ten den

7 Likes

Však ano, já to tak taky beru, já právě narážím na ty nesmyslný kecy bota :grinning:

1 Like

@Hedgehog @Nordotor

Joke :joy:

7 Likes

Zeby to zazili treti rok po sebe od Maxa? :smiley:

Jsem ti pekl rohlíky, abys měl pro co ráno jet ve svým Porsche. :sleepy::sleepy:

2 Likes

na vrch pojde chladiace rebrovanie L intake pod spatakmi “hlce” boundary layer a tim padom je tok v undercute cistejsi

:smiley: beťár jeden.